profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks: Ir cerības uz labu rezultātu Zviedrijas WRC posmā

Go4speed 04.02.2015 - 19:13 Tanaks: Ir cerības uz labu rezultātu Zviedrijas WRC posmā
Ots Tanaks Montekarlo WRC posmā. Foto: M-Sport

Igauņu rallija braucējs Ots Tanaks cer, ka jaunā starta kārtība ļaus viņam Zviedrijas WRC posmā uzrādīt labu rezultātu. Jaunā starta kārtība paredz to, ka piektdien un sestdien sportisti trasē dosies pēc tās pozīcijas, kādu viņi ieņem šī brīža čempionāta kopvērtējumā. Ņemot vērā, ka Zviedrijā šobrīd ir daudz sniega, tas nozīmē, ka labu rezultātu varēs uzrādīt tie sportisti, kuri trasē dosies vēlāk.

Pagājušajā gadā Zviedrijas WRC posmā Tanaks ieņēma augsto piekto vietu, lai arī pirms tam igauņu sportists gadu nebija braucis WRC. Šogad Tanaks ir atgriezies WRC, kur Montekarlo WRC posmā Tanaks apliecināja, ka spēj joprojām būt ātrs. Lai arī pilots pieļāva kļūdu un beigās ierindojās tikai 18.vietā, komanda Tanakam veltīja atzinīgus vārdus.


Ots Tanaks Montekarlo WRC posmā. Foto: M-Sport

''Pagājušā gadā Zviedrijas WRC posmā mums pirmajā dienā bija laba starta pozīcija,'' iesāk Ots Tanaks, kurš pagājušajā gadā Zviedrijas rallija pirmo dienu pabeidza ceturtajā vietā. ''Šoreiz mums laba starta vieta būs divas dienas. Mēs zinām, ka mums mašīna ir ļoti ātra, tāpēc ir cerības uz labu rezultātu.''

''Mums jāaizvada labi testi pirms Zviedrijas WRC posma, lai uz ralliju varētu doties ar labām sajūtām. Ceram sevi parādīt no labākās puses,'' nobeidz Tanaks, kurš ceturtdien un piektdien Zviedrijā aizvadīs testus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png