profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC komandas atrāda jaunās uzlabotās mašīnas un to dizainus (FOTO)

Go4speed 19.01.2015 - 10:40 WRC komandas atrāda jaunās uzlabotās mašīnas un to dizainus (FOTO)
Foto: Volkswagen Motorsport

Jau šīs nedēļas vidū startēs jaunā pasaules rallija čempionāta sezona, kas notiks Montekarlo. Aizvadītajā nedēļā komandas steidza atrādīt savu automašīnu jaunos dizainus, kas ir gana krāšņi.

''Plānojot šī gada mašīnas jauno dizainu, vēlējos, lai būtu kaut kas jauns uz aizraujošs, vienlaikus atzīmējot Ford ilgo un prestižo stāvokli WRC. Līdzšinējā vēsturē Ford ir arī izgatavojis spilgtu krāsu dizainus, tāpēc prieks, ka šogad mūsu mašīnās varēs redzēt dažus vēsturiskus krāsu elementus. Mēs turpinām saņemt atbalstu no Ford, Castrol un Michellin. Ar nepacietību gaidām jauno sezonu, lai varētu attīstīt un parādīt Elfina Evansa un Ota Tanaka milzīgo potenciālu,'' tā M-Sport šefs Malkolms Vilsons.


Foto: M-Sport

Tumšāks un agresīvāks jaunais mašīnas krāsojums būs VW vienībai. Kā ziņo komanda, tad šajā starpsezonā komanda veikusi uzlabojumus par apmēram 75%. Ir uzlabota gan transmisija, gan dzinējs, kā arī būs jauna ātrumu pārslēgšanas sistēma, kas atrodas pie stūres. Komanda aizvadījusi vairākus testus pēc kuriem teikts, ka jaunais modelis izskatās lielisks. ''Jaunais Polo R WRC ir vēl labāks par 2014.gada modeli,'' saka Jari Mati Latvala.


Foto: Volkswagen Motorsport

Līdzīgs mašīnas krāsojums ar pagājušās sezonas dizainu būs Hyundai vienībai, kura saglabāja savu galveno sponsoru Shell. Taču vienībai pievienojušies arī citi jauni atbalstītāji, kas mašīnas izskatu padarīs vēl krāsaināku.

''Savā debijas sezonā Hyundai saņēma lielu atbalstu no skatītājiem no visas pasaules. Esam priecīgi mūsu pulkā uzņemt jaunus atbalstītājus. Nešaubāmies par to, ka mēs aizvadīsim vēl vienu lielisku sezonu,'' saka Hyundai komandas vadītājs Mišels Nandāns, kurš piebilda, ka trīs mašīnas WRC posmos ir ļoti pozitīva lieta, kas palīdz komandai attīstīt "Hyundai i20 WRC" modeli vēl intensīvāk.


Foto: Hyundai Motorsport

Ekskluzīvā krāsojumā šajā jaunajā sezonā būs redzama Citroen komandas automašīna, kas par godu DS modeļa jubilejai šajā sezonā startēs ar ciparu 60 uz mašīnas sāniem. Protams, viens no komandas galvenajiem atbalstītājiem arī šajā sezonā būs Abu Dabi, taču komandai netrūks arī citu jaunu un lielu atbalstītāju.


Foto: Citroen Racing

Nesen arī Roberts Kubica atklāja, ka paliks WRC arī 2015.gada sezonā, kurš turpinās braukt ar Ford Fiesta RS WRC, kas ieguvis jaunu krāsojumu. ''Man palika vēl nenokārtotas lietas WRC, tāpēc esmu nolēmis atgriezties,” tā Roberts Kubica.


Foto: Twitter

Tāpat WRC turpinās braukt čehu sportists Martins Prokops, kurš atklāja, ka brauks 12 WRC posmos. Sportists finansiālu apsvērumu dēļ izlaidīs Austrālijas posmu. 32 gadus vecais pilots WRC startē kopš 2005.gada. Augstākais sasniegums šim braucējam ir 2009.gadā izcīnītais JWRC tituls.


Foto: wrc.com
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png