profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kubica beidzot oficiāli nāk klajā ar saviem nākamās sezonas plāniem

Go4speed 23.12.2014 - 19:01 Kubica beidzot oficiāli nāk klajā ar saviem nākamās sezonas plāniem
Roberts Kubica. Foto: ewrc.cz

Pēc vairāku nedēļu ilgām spekulācijām beidzot noskaidrojies, ko nākamajā sezonā darīs poļu sportists Roberts Kubica. Lai arī pēc šīs sezonas izskanēja daudz un dažādi varianti, kur Kubica varētu turpināt savu karjeru, otrdienas vakarā Kubica oficiāli atklāja, ka arī nākamajā sezonā viņš startēs pilnu WRC čempionātu.

Zināms, ka visos posmos 30 gadus vecais Kubica, kuru turpinās atbalstīt Polijas naftas kompānija Lotos, startēs ar Ford Fiesta WRC automašīnu.


Foto: ewrc.cz

''Pēc rūpīgas situācijas izanalizēšanas, nolēmu turpināt startēt WRC, kur man ir vislielākais izaicinājums,'' iesāk Roberts Kubica, kurš oktobrī izskatīja iespēju pāriet uz autošosejas sacīkstēm.

''Pagāja ilgs laiks, kamēr pieņēmu lēmumu, taču nebija nekāda spiediena. Gribēju būt par visu pārliecināts un negribēju savu izvēli sasteigt. Būs vēl dažas jaunas lietas, par kurām paziņošu vēlāk.''


Foto: ewrc.cz

Šogad Kubica piedalījās gandrīz 20 dažādās ar ralliju saistītās sacensībās. Arī šogad Kubica ļoti daudzos posmos bija spiests avarēt, jo brīžiem uzrādītais ātrums netika līdzi meistarībai. Taču kopumā jāsaka, ka, lai arī Kubica ar šosezon izcīnītiem 14 punktiem kopvērtējumā ieņēma tikai 16.vietu, kopumā jāsaka, ka Kubica ir ļoti progresējis un vairākos posmos pat spēj izrādīt pretestību rūdītiem WRC vīriem.

Šīs sezonas labākais WRC rezultāts sasniegts Argentīnas posmā – 6.vieta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png