profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai rallija komandai pievienojas vēl viens pilots

Go4speed 15.12.2014 - 20:30 Hyundai rallija komandai pievienojas vēl viens pilots
Heidens Padons. Foto: facebook.com/hayden.paddon33

Kā ziņo Hyundai komandas preses dienests, tad nākamsezon Hyundai Motorsport N komandā startēs jaunzēlandietis Heidens Padons. Šobrīd zināms, ka sportists aizvadīs vismaz deviņus posmus no 13.

27 gadus vecais pilots sezonu sāks ar Zviedrijas WRC posmu, kurā līdz šim viņš startēja vienu reizi. Pilots atklāj, ka sezonas pirmā puse viņam solās būt smaga, jo daudzi posmi būs nezināmi, taču sezonas otrajā daļā Padons cer uz labiem rezultātiem.


Foto: ewrc.cz

''2015.gada sezonas pirmo daļu veltīšu mācībām, jo mēs startēsim posmos, kuros man ir maza pieredze. Taču līdz ko būs jābrauc pa trasēm, kurās esam jau braukuši, tad ceru, ka varēšu demonstrēt lielisku formu un centīšos iekļūt Top 5. Mēs no nākamā gada sagaidām daudz. Jau šogad esmu uzzinājis daudz lietas un man ar komandu izveidojušās labas attiecības. Šī iemesla dēļ man bija svarīgi turpināt attīstīt šo sadarbību un cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem 2015.gadā,'' saka Heidens Padons.

''Padons jau šobrīd ir gatavs labākai cīņai ar pārējiem braucējiem, jo viņa progress ir acīmredzams. Viņš ir spējis samazināt atstatumu līdz līderiem. Ar nepacietību no viņa gaidām labu sniegumu jaunajā sezonā, kas Hyundai Motorsport komandai solās būs aizraujoša,'' tā Hyundai komandas vadītājs.


Foto: ewrc.cz

Līdz ar to šobrīd zināms, ka ar Hyundai i20 WRC automašīnu nākamsezon startēs Tjerī Noivils, Dani Sordo un Padons.

Šogad Padonds, kurš savā laikā ir cīnījies arī ar Andi Neikšānu, startēja sešos WRC posmos, no kuriem augstākais rezultāts tika izcīnīts Austrālijas rallijā – sestā vieta. Jāatzīmē, ka no sešiem WRC posmiem Padons punktos iebrauca piecos rallijos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png