profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport būvēs vērienīgu bāzi

Go4speed 23.11.2014 - 14:46 M-Sport būvēs vērienīgu bāzi
M-Sport bāze. Foto: M-Sport

Pirms neilga laika britu autosporta kompānija M-Sport paziņoja, ka tā Kumbrijā vēlas uzlabot un palielināt savu esošo bāzi, kā arī plāno papildus uzbūvēt gan atsevišķu trasi testiem, gan jaunu bāzi un viesnīcu.

Šobrīd norisinās pēdējie saskaņošanas darbi ar vietējās varas pārstāvjiem, taču plānots, ka šis jaunais projekts varētu tikt pabeigts 2016.gada vidū.

No 1997. – 2012.gadam M-Sport kopā ar Ford rūpnīcu startēja WRC čempionātā, taču tad Ford paziņoja, ka tā aiziet no WRC čempionāta. Taču šī aiziešana bija daļēja, jo Ford M-Sport turpināja palīdzēt, taču tas atbalsts nebija vairs tik liels, kāds tas bija agrāk. Taču joprojām M-Sport skaitās rekordisti jaunu rallija automašīnu izgatavošanā, jo šobrīd jau ir izgatavotas ap 90 Ford Fiesta R5 automašīnām. Tāpat M-Sport piedalās citos projektos, kur vienā no tiem kompānija Bentley M-Sport uzticēja savu programmu GT sacensībās.


Skats M-Sport rūpnīcā. Foto: M-Sport

''Tas būs M-Sport nākamais solis, pie kura mēs strādājām daudzus gadus,'' par paplašināšanās plāniem stāsta Malkolms Vilsons. ''Mēs gribam izveidot centru, kur varēs atrisināt visus jautājumus. Tagad mums ir pa spēkam izstrādāt un uzbūvēt automašīnas, taču ar jauno bāzi, kur plānota testu trase, mēs varēsim strādāt vēl aktīvāk. Mēs esam gatavi izveidot pašu labāko infrastruktūru, kurā, ja kaut ko vajadzēs izmainīt, tad speciālisti varēs uzreiz izplānot citus objektus.''

''Mēs gribam, lai tad, kad privātā vai rūpnīcas komanda atbrauc pie mums pakaļ jaunajai mašīnai, tad lai to jauno mašīnu var patestēt mūsu jaunajā bāzē,'' savus lielos plānus atklāj Vilsons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png