profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Laikraksts: Ostbergs un Kubica pretendē uz vietu Citroen komandā

Go4speed 21.11.2014 - 00:42 Laikraksts: Ostbergs un Kubica pretendē uz vietu Citroen komandā
Mads Ostbergs. Foto: Citroen Racing

Jau šobrīd dažas komandas un daži piloti jau uzsākuši gatavoties jaunajai sezonai. Ja šobrīd ir zināms VW un Hyundai pirmās komandas sastāvs, tad pagaidām vēl neskaidrība ir ar Citroen un M-Sport komandām. Šobrīd zināms, ka Citroen viens no pilotiem būs Kriss Mīke, bet M-Sport turpinās braukt Elfins Evans. Kuri būs šo braucēju komandas biedri, tas vēl nav zināms.

Kā ziņo autosport.com, tad viens no pretendentiem uz vietu Citroen vienībā ir Roberts Kubica, kurš šogad, braucot ar Ford mašīnu, daudzos posmos piedzīvoja avārijas. ''Mēs ar Kubicu apspriežam plānus par nākamo gadu. Šobrīd mums ir sastādīts gala saraksts ar iespējamajiem pretendentiem, un viņš ir viens no tiem,'' saka Citroen vadītājs Īvs Meitons.


Roberts Kubica, iespējams, nākamgad brauks Citroen vienībā. Foto: facebook.com/MSportLtd

Tāpat uz vietu Citroen vienībā pretendē šī gada Citroen pilots Mads Ostbergs un Hyundai vienības braucējs Heidons Padons, kurš šogad Hyundai sastāvā bija redzams dažos posmos. ''Es palieku WRC, taču šobrīd nezinu, cik posmus aizvadīšu. Ceru, ka nākamsezon iziešu uz starta visos grants posmos. Drīz jau ceru visu noskaidrot,'' tā Heidons Padons.

Nobeigumā prestižais autosport.com vēsta, ka jau drīzumā varētu tikt paziņots, ka Miko Hirvonena vietā M-Sport rūpnīcas komandā brauks igaunis Ots Tanaks. Taču pastāv iespēja, ka M-Sport varētu atgriezties Ostbergs. Šobrīd atliek nogaidīt.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png