profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke pagarina līgumu ar Citroen

Go4speed 18.11.2014 - 12:53 Mīke pagarina līgumu ar Citroen
Kriss Mīke. Foto: Citroen Racing

Pagājušā gada nogalē Citroen rallija komanda paziņoja, ka tās sastāvā brauks Mads Ostbergs un Kriss Mīke, kuram tas bija pirmais līgums ar rūpnīcas komandu. Citroen šefs Īvs Meitons, paņemot komandā Mīki, riskēja, jo līdz tam Mīkes kontā bija tikai desmit WRC posmi.

Taču risks attaisnojās, jo Mīke šajā sezonā pierādīja, ka spēj būt ātrs uz visa veida segumiem. Lai arī kopvērtējumā Mīke ar 92 punktiem ieņēma tikai septīto vietu, vairākos rallijos viņš bija vienīgais braucējs, kurš spēja cīnīties ar VW pilotiem.


Foto: Citroen Racing

Šī iemesla dēļ Citroen otrdien oficiāli paziņoja, ka 2015.gadā Mīke turpinās braukt Citroen vienībā. ''Kad mēs uz šo sezonu izvēlējāmies Mīki, mēs riskējām. Taču ar katru ralliju viņš uzlaboja savu sniegumu. Mīke ir konkurētspējīgs uz visa veida segumiem, kas ir laba īpašība. Viņa komandas biedru mēs paziņosim jau tuvākajā laikā,'' tā Īvs Meitons.

''Tā ir fantastiska iespēja, ka varēšu turpināt strādāt ar Citroen. Komanda man pagājušajā gadā deva iespēju, kuras laikā daudz mācījos. Sezonas otrajā pusē jau varēju parādīt daļu no sava potenciāla, taču vēl ir vietas, kur varu uzlabot sniegumu. Jūtu, ka esmu daļa no Citroen ģimenes,'' tā Kriss Mīke.


Foto: Citroen Racing

Šosezon Mīke kāpis uz pjedestāla Montekarlo, Argentīnas, Somijas un Francijas posmos.

Jāatzīmē, ka, ja šogad vairums posmu Mīkem bija jaunums, tad nākamgad, kad visi posmi WRC kalendārā būs tie paši, Mīke varētu būt daudz konkurētspējīgāks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png