profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Iespējams, Kubica rallijā vairs nebrauks

Go4speed 03.11.2014 - 20:13 Iespējams, Kubica rallijā vairs nebrauks
Roberts Kubica. Foto: M-Sport

Pagājušajā gadā poļu braucējs Roberts Kubica startēja WRC2 čempionātā, taču bijušais F1 pilots atzina, ka viņš turpinās braukt rallijā tikai tad, ja varēs to darīt visaugstākajā līmenī. Tas arī notika un Kubica šogad startē WRC čempionātā.
 
Pasaules rallija čempionātā atlicis vairs tikai viens posms, kas notiks Velsā. Iespējams, tas būs pēdējais WRC rallijs Robertam Kubicam, kurš šobrīd atzina, ka neveic pārrunas ar citām komandām par iespējamu startēšanu WRC 2015.gada sezonā.

Arī VW un Hyundai komandas atzina, ka viņiem komandu sastāvi nākamajai sezonai jau ir nokomplektēti, kamēr Citroen un M-Sport piebilda, ka nav veikuši sarunas ar Kubicu.


Roberts Kubica. Foto: M-Sport

''Protams, mums būtu interesanti ar viņu turpināt strādāt arī nākamajā gadā, taču tad ir jāsāk dialogs par kopējās sadarbības nosacījumiem,'' saka M-Sport šefs Malkolms Vilsons.

Tikmēr Kubica paziņoja, ka viņš nākamsezon būs redzams pie mašīnas stūres. ''Varu pateikt to, ka es noteikti turpināšu braukt, taču pagaidām nezinu, kādā disciplīnā tas būs,'' saka Roberts Kubica.

Uz jautājumu, vai Velsas WRC posms Kubicam varētu būt pēdējais rallijs, poļu braucējs saka: ''Nezinu. Viss var būt. Šobrīd tiešām nezinu, ar ko nodarbošos nākamgad.''


Roberts Kubica. Foto: M-Sport

Kā ziņo daži mediji, tad Kubica vēl nav izlēmis, kādā autosporta disciplīnā turpināt savu karjeru, taču izskan informācija, ka Kubica varētu parādīties autošosejas sacensībās, kas varētu būt gan Eiropā, gan ārpus tās.

Šosezon Kubica, kurš piedalījies visos WRC posmos, atmiņā palicis ar daudzām avārijām. No visiem WRC posmiem tikai Argentīnā Kubica iztika bez problēmām, kas viņam kopvērtējumā deva augsto sesto vietu.

Šobrīd WRC kopvērtējumā Kubicas kontā 14 punkti un 15.vieta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png