profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen šefs: Man nav komentāru par šo sodu (VIDEO)

Go4speed 19.09.2014 - 14:26 Citroen šefs: Man nav komentāru par šo sodu (VIDEO)
Kriss Mīke un Īvs Meitons. Foto: Citroen Racing

Austrālijas WRC posmā par uzvaru cīnījās arī Citroen pilots Kriss Mīke, taču pēc otrās dienas sportists saņēma bargu sodu. Par trases saīsināšanu viņam tika piešķirts minūtes un vienas sekundes sods, kas britu sportistu kopvērtējumā atsvieda uz piekto vietu. Tobrīd no trešās vietas Mīki šķīra nedaudz vairāk par minūti.


Mīke saīsina trasi. Foto: Ekrānšāviņš

Saprotams, ka par šādu lēmumu neapmierināts bija gan sportists, gan arī komandas vadība. ''Man nav komentāru par Mīkes sodu, taču par līdzīgu pārkāpumu tiesnešu lēmumi nav konsekventi. Taču, kā ir tā ir. Mēs vairs neko nevaram darīt. Ceru, ja vēl kaut kas tāds kādreiz atgadīsies, tad lēmums būs saskanīgs,'' saka Citroen vadītājs Īvs Meitons.

Citroen šefs atzina, ka, viņaprāt, ja sods netiktu piešķirts, Mīke spētu apdzīt trešajā vietā esošo Andreasu Mikelsenu. ''Nezinu, vai Mikelsens svētdienas rītā izdarītu tādu pašu riepas izvēli, taču nepārprotami Mīke bija spējīgs izcīnīt trešo vietu. Ja noņem sodu un apskatās laikus, kādos brauca Mīke, tad var redzēt, ka viņš finišētu 30 – 35 sekundes aiz līdera, kas dotu trešo vietu.''


Foto: Citroen Racing

Tikmēr Mīke, kurš par minēto sodu nerunā, piebilda, ka šis esot bijis viņa labākais starts. ''Ja godīgi, tad šis bija mans labākais sniegums šajā sezonā līdz šim. Jūtu, ka esmu tuvāk pārējiem puišiem. Protams, Sebastjans Ožjē un Jari Mati Latvala šobrīd nav ķerami, tāpēc vēl ir jāstrādā, lai to varētu izdarīt kādos citos rallijos. Šī ir tikai mana pirmā pilnā sezona WRC, taču ar katru bīdi jūtos spēcīgāks un spēcīgāks,'' tā Kriss Mīke.

Mīke saīsina trasi:
Komentāri
autopilots 20.09.2014 21:51
samisējās :-(
lai nesasistos grieza iekšmalu :-)
P.S pirmoreiz dzirdam par sodu :-(
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png