profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils Vācijas WRC treniņos uzmet sešus kūleņus, Brīnam neļauj startēt (FOTO)

Go4speed 21.08.2014 - 19:42 Noivils Vācijas WRC treniņos uzmet sešus kūleņus, Brīnam neļauj startēt (FOTO)
Noivila automašīna vīnogulājos. Foto: https://twitter.com/HartusvuoriWRC

Ar Shakedown ātrumposmu šodien startēja Vācijas asfalta rallijs. Ātrākie šajā Shakedown bija VW komandas braucēji. Ātrāko laiku uzrādīja Jari Mati Latvala, kuram pussekundi zaudēja Sebastjans Ožjē, bet sekundi atpalika Andreas Mikelsens.


Foto: rally-mania.cz

Gaužām neveiksmīgs trešais brauciena mēģinājums padevās beļģu pilotam Tjerī Noivilam, kurš kādā līkumā nenovaldīja savu Hyundai i20 WRC automašīnu un uzmeta sešus kūleņus. Par laimi ekipāža šajā negadījumā necieta, kamēr auto bija diezgan daudz vizuālu bojājumu. Taču pēc tiesnešu pārbaudēm tika paziņots, ka drošības karkass nav cietis, tāpēc, ja komanda spēs salabot auto, tad Noivils varēs iziet uz starta.


Automašīna pēc avārijas. Foto: Twitter


Noivils avārijas brīdī. Foto: Twitter

''Mums būs nedaudz jāpastrādā, taču kopumā mašīnai viss ir kārtībā. Būs vajadzīgas durvis, spārni, priekšējais stikls, uzlīmes, mazliet izolācijas lentas un viss būs labi. Mašīnai nav mehānisku bojājumu, kā arī drošības karkass netika sabojāts,'' saka komandas pārstāvis, kurš piebilda, ka mašīna no kalna lejā ripoja sešas reizes. ''Tas, vai auto būs gatavs uz ceremoniālo startu (ceturtdienas vakarā), nezinām, taču tas nav obligāts pasākums. Pirmā kontrole būs rīt no rīta.


Mads Ostbergs. Foto: Citroen Racing

Kopā rallijā trīs dienās sportistiem būs jāveic 18 ātrumposmi, kas kopā sastādīs 325 kilometrus. Pavisam kopā uz starta izies 85 ekipāžas, no kurām 16 brauks ar WRC. Lai arī īru sportists Kreigs Brīns bija nolēmis startēt Vācijas rallijā (pēc Somijas rallija sākotnēji tika ziņots, ka sportists veselību problēmu dēļ izlaidīs Vācijas posmu), ārsti beigās aizliedz Brīnam iziet uz starta. ''Pilnībā vesels un gatavs braukt, bet viņi mani nepielaiž pie starta. Grūti aprakstīt vārdiem, kā šobrīd jūtos. Daudz tika ziedots, lai šeit nonāktu,'' tā Kreigs Brīns.

Treniņa rezultāti:
1. Jari-Matti Latvala VW 2:20.8
2. Sebastien Ogier  +0.5
3. Andreas Mikkelsen VW  +1.1
4. Kris Meeke Citroen  +1.7
5. Dani Sordo Hyundai  +2.2
6. Mikko Hirvonen M-Sport Ford  +2.9
7. Robert Kubica M-Sport Ford  +3.1
8. Thierry Neuville Hyundai  +3.1
9. Mads Ostberg Citroen  +3.3
10. Elfyn Evans M-Sport Ford  +4.4
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png