profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Iespaidīgs lēciens beidzas ar nonākšanu slimnīcā

Mārtiņš Jankovskis 05.08.2014 - 05:47 Iespaidīgs lēciens beidzas ar nonākšanu slimnīcā
Brīns lidojumā. Foto: Andre Lavadinho, @tWorld

Pēc pasaules rallija čempionāta (WRC) Somijas rallija trešās dienas devītajā vietā atradās šī gada Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Liepājas posma trešās vietas ieguvējs Kreigs Brīns, kuram šis Somijā bija tikai otrais starts pie WRC automašīnas stūres.

Taču noslēdzošā rallija diena Brīnam izvērtās gaužām slikti. Dienas pirmajā posmā pēc kāda no tramplīniem Brīns veica ļoti tālu lēcienu, kas beidzās ar iespaidīgu un diezgan sāpīgu piezemēšanos (arī šo rindu autors, kurš bija minētajā tramplīnā, var apliecināt, ka lēciens bija tāls).


Foto: Andre Lavadinho, @tWorld

Kā vēlāk noskaidrojās, tad posma beigās Brīns nolēma izstāties no rallija, jo minētajā lēcienā tika savainota mugura. ''Vienā no populārākajām vietām sanāca veikt tālu lēcienu, kas beidzās ar iespaidīgu piezemēšanos un lielām mugursāpēm. Pēc posma nolēmu neturpināt ralliju, jo sāpes bija ļoti lielas,'' saka Kreigs Brīns.


Brīns vienā no tramplīniem. Foto: Mārtiņš Jankovskis, Go4speed

Sportists pēc finiša uzreiz tika nogādāts slimnīcā, taču nu jau sportists ir pametis to, lai sāktu atveseļošanos. Tagad Brīnam sagaidāms saudzējošs režīms, kas nozīmē to, ka īru sportistam nāksies izlaist Vācijas WRC posmu, kurā arī bija plānots startēt ar WRC automašīnu. ''Pāris tuvākās nedēļas viņam jābūt uzmanīgam,'' saka Brīna stūrmanis. ''Lai pēc iespējas ātrāk atveseļotos, Brīns konsultēsies ar labākajiem speciālistiem. Cerēsim, ka viņš varēs startēt Čehijas ERČ posmā, jo startēšana ERČ ir prioritāte.''


Brīns slimnīcā. Foto: Twitter

''Kādu no populāriem līkumiem centos veikt ar pilnu jaudu, taču tagad man ar pilnu jaudu būs jāārstē sava mugura,'' tā savu izstāšanos komentēja Brīns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png