profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvalam pārliecinošs sniegums un vadība arī pēc 2.dienas

Go4speed 01.08.2014 - 21:46 Latvalam pārliecinošs sniegums un vadība arī pēc 2.dienas
Foto: www.facebook.com/volkswagenmotorsport

Somijas WRC posma vadībā pēc pirmajiem 13 ātrumposmiem otrās dienas noslēgumā joprojām atrodas Volkswagen rūpnīcas komandas pilots Jari Mati Latvala. Kopš pirmās dienas soma pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem ir pieaudzis, kas vēlreiz apliecina klasiskās mājinieku priekšrocības Somijā ceļos.

Sekmīgi rīts sākās čempionāta kopvērtējuma līderim Sebastianam Ožjē, kurš uzvarēja pirmo dienas ātrumposmu, kā arī SS13 bija nepārspējams, tomēr dienas vidus samērā neveiksmīgs, kas dod tikai trešo vietu kopvērtējumā, atpaliekot jau vairāk nekā 21 sekundi. Francūzis cīņu par uzvaru nav beidzis un apgalvo, ka uzvara vēl ir iespējama.

Starp abiem Volkswagen braucējiem iespraucās Kriss Mīke ar Citroen, tomēr līdz līderim garas 20 sekundes. Tomēr brits pēc finiša atzina, ka ir apmierināts ar stabilo sniegumu un galu galā ir tikai rallija otrā diena.

Ja pirmais trijnieks ir pietiekami atrāvies no sekotājiem, tad tālākās vietas sešiniekā ir tuvu viena otrai. Pēc pirmās dienas ceturtās vietas īpašnieks Hirvonens ir noslīdējis uz sesto pozīciju, taču tikai trīs sekundes līdz diviem norvēģiem, Mikelsena un Ostberga.


Foto:twitter/DMACK_Tyres. Nevisiem Somijas rallija ātrie, līkumotie un šaurie grants ceļi ir bijuši veiksmīgi.

WRC2 klasē atsevišķos posmos izcilu ātrumu uzrāda Ots Tanaks, taču kopvērtējumā līdz līderiem tālu. Pirmais trijnieks ir pamatīgi izretojies. Līderis pēc otrās dienas Ketomā, pēc 40 sekundēm Krūda, bet pēc simts sekundēm trešajā pozīcijā Šardonē.

Sestdien sportistiem priekšā desmit ātrumposmi ar kopējo distanci ap 130 kilometriem.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png