profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sarunas starp WRC komandām un promoteri noslēgušās veiksmīgi

Go4speed 27.04.2014 - 08:36 Sarunas starp WRC komandām un promoteri noslēgušās veiksmīgi
Visu četru WRC komandu vadītāji. Foto: Speedpix.ch

Pirms neilga laika portāls Go4speed jau ziņoja, ka Portugāles rallijā bija nesaskaņas starp Pasaules rallija čempionāta (WRC) komandām un oficiālo WRC promoteri WRC Promoter GmbH. Lai arī sākotnēji promoters ziņoja, ka WRC zels un plauks, šobrīd vairākus mēnešus komandas nespēj no WRC Promoter GmbH saņemt precīzu atbildi par to, kā WRC izskatīsies nākotnē un kas līdz šim brīdim ir izdarīts.

Punktu pielika atgadījums pēc rallija pirmās dienas, kad WRC promoters, kam pieder tiesības uz katras rallija dienas video materiāliem, nolēma komandām nedot uzfilmētos materiālus, kas izraisīja plašas diskusijas un neapmierinātību no komandu vadītāju puses.


Dani Sordo Portugāles rallijā. Foto: ewrc.cz

''Mums, kā ražotājiem, kas WRC ir iesaistīti uz ilgu laiku, jāredz plāns, finanšu izlietojums un nākotne no promotera puses,” pēc Portugāles rallija teica Citroen vadītājs Īvs Meitons, kamēr VW vadītājs Josts Kapito piebilda, ka: ''Mums būs liela tikšanās, kurā cerams, ka viss tiks atrisināts. Mums jāaizmirst tas, kas notika Portugālē un viss jāsāk no baltas lapas.''

Pirms pāris dienām abas iesaistītās puses tikās un izklausās, ka sarunas bijušas ļoti pozitīvas. ''Šis noteikti bija solis uz priekšu, tāpēc domāju, ka visi šobrīd jūtas pozitīvi par to, kā šīs sarunas aizritēja. Pēc Portugāles situācija nebija tā labākā, taču tagad starp abām pusēm ir lielāka skaidrība. Mums ir daudz darba, ko darīt, taču šis bija labs pirmais solis,'' saka kāds no sanāksmes dalībniekiem.


Jari Mati Latvala. Foto: ewrc.cz

''Šis sporta veids ir daudz vairāk par mašīnām, kuras ātrumposmos brauc ātri. Šeit ir biznesa platforma ražotājiem un sponsoriem,'' saka M-Sport šefs Malkolms Vilsons. ''Šīs bija ļoti labas un konstruktīvas sarunas. Mēs redzējām promotera vīziju un skaidru plānu. Visi svarīgie dokumenti tika likti galdā, tāpēc mēs esam tuvu tam, lai noslēgtu vienošanos,'' tā VW vadītājs Josts Kapito.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png