profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

H.Solbergs atgriežas WRC, lai īstenotu sapni

Go4speed 26.04.2014 - 13:43 H.Solbergs atgriežas WRC, lai īstenotu sapni
Hennings Solbergs. Foto: www.fotopanao.net

Šosezon norvēģu sportistam Henningam Solbergam bija divi varianti, kur turpināt sportista karjeru – rallijkrosā vai WRC rallijā. Pagājušajā sezonā Solbergs startēja gan rallijā, gan rallijkrosā. Šogad norvēģis sezonu iesāka WRC rallijā, taču nesen parādījās informācija, ka turpmāk Solbergs startēs rallijkrosā, kur viņš pilotēs Saab 93 Supercar automašīnu.


Solbergs pagājušā gada rallijkrosa sacensībās. Foto: www.rallycrossworld.com

Taču, kā ziņo almrally.ru, tad Solbergs, kurš divos WRC posmos jau iekrājis 16 ieskaites punktus, nolēmis karjeru turpināt WRC. ''M-Sport šefs Malkolms Vilsons gatavs man piešķirt mašīnu, ar kuru varēšu startēt Sardīnijas WRC. Šobrīd atliek tikai vienoties par pēdējiem punktiem un parakstīt līgumu. Pastāv liela iespēja, ka varēšu nobraukt visos atlikušajos WRC posmos, izņemot Argentīnu. Šis ir mans šīs sezonas mērķis,'' iesāk Hennings Solbergs.

''Rallijs ir mana kaisle. Personīgi man rallijs ir autosporta disciplīna Nr.1. Esmu pārliecināts, ka WRC posmos varu cīnīties par pirmo trijnieku, taču ar vienu noteikumu – ja man būs augstākā līmeņa rallija mašīna. Piemēram, Ford Fiesta RS WRC, ar ko braucu Portugālē, bija sagatavots lieliski. Šis vispār ir viens no labākajiem auto, ar kādu esmu braucis.''


Solbergs trasē. Foto: ewrc.cz

''Joprojām esmu pārliecināts, ka varu kļūt par kādas rūpnīcas komandas otro pilotu. Sapņoju par to, ka man tas izdosies. Gribu visiem parādīt, ka joprojām esmu ātrs,'' nobeidz Solbergs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png