profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala pēc smagās avārijas: Mašīna cieta smagi, jo trieciens bija spēcīgs (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 05.04.2014 - 13:23 Latvala pēc smagās avārijas: Mašīna cieta smagi, jo trieciens bija spēcīgs (VIDEO)
Latvalas automašīna pēc avārijas. Foto: Twitter

Kārtējo reizi neveiksmīgs Portugāles rallijs izvērties somu rallija braucējam Jari Mati Latvalam, kurš avarēja jau rallija pirmajā dienā. Šī sportistam bija jau ceturtā avārija līdzšinējos sešos Portugāles rallijos, no kurām, protams, smagākā tika piedzīvota 2009.gadā, kad Latvala, ripojot no kalna, uzmeta 17 kūleņus.


Latvalas automašīna pēc 2009.gada avārijas. Foto: www.rallysportlive.com

Diemžēl arī šogad Latvala vairs nevar cerēt uz labu rezultātu. Pirmās dienas piektajā ātrumposmā Latvala bija ātrāks par Ožjē, taču nedaudz vēlāk sportists piedzīvoja avāriju.

''No rīta braucām ar mīkstā sastāva riepām, bet piekto posmu sākām gan ar cietajām, gan mīkstajām riepām. Diemžēl mašīnas balanss nebija tas labākais un auto bija grūti vadāms, jo tas slīdēja,'' stāsta Latvala.


Latvala trasē. Foto: Volkswagen Motorsport

''Kādā no kreisajiem līkumiem mašīna par daudz izslīdēja un mēs iebraucām pārāk plati. Gribēju iztaisnot mašīnu, taču tajā līkuma ārmalā bija liela, liela bedre, kas, visticamāk, izveidojās no iepriekšējo dienu lielajiem lietiem. Trāpīju tajā bedrē un mašīna tika uzmesta uz diviem riteņiem, pēc kā mēs trāpījām valnī un avarējām.'' Jāatzīmē, ka trieciens bija tik spēcīgs, ka sportistam no acīm nolidoja un saplīsa brilles.


Foto: Twitter

Pēc avārijas somu pilots atzina, ka mehāniķiem būs daudz darba, jo trieciens esot bijis spēcīgs. "Drošības karkas izskatās vesels, taču sitiens bija ļoti spēcīgs. Mašīnas kreisā puse cieta ļoti smagi. Mehāniķiem būs daudz darba, lai mašīnu salabotu un lai tā brauktu taisni. Ja viņi to izdarīs, tad man būs vēl viena iespēja braukt," tā piektdienas vakarā teica Latvala.

Un, kā noskaidrojies, tad mehāniķi savu darbu paveica teicami un Latvala turpina ralliju.

Latvalas avārija:


Latvala avārijas rezultātā pazaudē brilles:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png