profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pirms Somijas WRC starta darbībā varēs redzēt somu rallija leģendas

Mārtiņš Jankovskis 18.03.2014 - 23:29 Pirms Somijas WRC starta darbībā varēs redzēt somu rallija leģendas
Jari Mati Latvala un Marku Alens. Publicitātes foto

Nesen Somijas WRC rallija organizatori paziņoja, ka šī gada Somijas rallijs atkal norisināsies četras dienas, lai arī pēdējos gados rallijs bija pārgājis uz trīs dienu formātu. Šajās nepilnajās četrās dienās sportistiem būs jāveic 26 ātrumposmi, kas kopā sastādīs apmēram 360 kilometrus.

Taču nesen noskaidrojās, ka Somijas rallija nedēļai starts tiks dots jau iepriekšējā sestdienā, kad Helsinkos paredzēts aizvadīt Neste Oil Rally Helsinki Battle šova sacensības. Kā paziņoja organizatori, tad šajās sacensībās startēs gan šī brīža WRC zvaigznes, gan somu WRC rallija leģendas.


Sacensību karte. Foto: Publicitātes foto

Dalību šīm sacensībām apstiprinājuši Mads Ostbergs, Tjerī Noivils, Juha Hanninens, Sebastjans Ožjē un Jari Mati Latvala, bet viņus izaicinās tādas somu rallija leģendas kā Marku Alens, Juha Kankunens, Markus Gronholms un Tomijs Makinens.

''Šogad aprit 20 gadi kopš Somijas WRC rallijs saucas Neste Oil Rally Finland, tāpēc, lai atzīmētu šo jubileju, mēs gribam šim pasākumam piedot vēl lielāku garšu un rīkot to mūsu pilsētas sirdī, Helsinkos. Gribam uzrīkot īpašas sacensības, kur visas ģimenes varēs pavadīt labu laiku,'' saka Neste Oil mārketinga direktors Sirpa Tomi, kurš piebilda, ka ir patīkami redzēt, ka lielu atsaucību par šīm sacensībām izrādījuši gan šī brīža braucēji, gan bijušās rallija zvaigznes. Paredzams, ka šīs sacensības klātienē apmeklēs vairāki desmiti tūkstošu skatītāju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png