profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

H.Solbergs: Meklējot atbalstītājus, strādāju 24 stundas diennaktī

Mārtiņš Jankovskis 15.03.2014 - 12:03 H.Solbergs: Meklējot atbalstītājus, strādāju 24 stundas diennaktī
Hennigs Solbergs. Foto: Timo Anis, ewrc.cz

Portugāles WRC rallijā, kas notiks maija sākumā, uz starta izies 85 ekipāžas. Šo braucēju vidū atkal uz starta redzēsim allaž pozitīvo un WRC ļoti iemīļoto norvēģi Heningu Solbergu, kurš neatkarīgi no apstākļiem vai problēmām dopos, gandrīz vienmēr ātrumposmu finišos ir jautrā noskaņojumā.


H.Solbergs šī gada Zviedrijas WRC rallijā. Foto: ewrc.cz

Pagājušajā sezonā Solbergs startēja tikai vienā WRC posmā (Zviedrijā). Arī šogad norvēģis uz starta izgāja Zviedrijas WRC rallijā (7.vieta), taču tagad noskaidrojies, ka viņš būs redzams arī Portugālē. Lai arī pēdējā laikā 41 gadus vecais sportists uz WRC skatuves parādās maz, pilots atzīst, ka, ja būtu iespēja, viņš startētu visos WRC posmos.

''Pagājušajā gadā man ļoti pietrūka WRC, tāpēc ceru, ka šosezon man izdosies piedalīties vairākos posmos. Strādāju 24 stundas diennaktī, meklējot atbalstītājus,'' iesāk Hennings Solbergs, kurš Portugālē startēs pateicoties Skandināvijas auto detaļu un piederumu kompānijai Skruvat.


2011.gada Spānijas WRC posmā. Foto: ewrc.cz

''Nevaru būt reālistisks un pateikt, cik rallijos startēšu, jo es gribu braukt visos WRC posmos. Ja man kādu dienu izdotos tikt pie daudz naudas, tad izveidotu savu komandu, kura brauktu visos posmos un tajā startētu trīs ekipāžas – es, mans dēls un Pontus Tīdemans (H.Solbergs šim jaunajam un talantīgajam rallija braucējam ir patēvs),'' ironizējot saka Solbergs, kurš pavisam kopā karjeras laikā piedalījies vairāk nekā 110 WRC rallijos.

Gandrīz katrā šādā intervijā H.Solbergs smaida un ir jautrā noskaņojumā:


H.Solbergs spēj smaidīt arī pēc neveiksmēm:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png