profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists: Atrados ne tajā vietā un ne tajā laikā (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 15.03.2014 - 06:55 Sportists: Atrados ne tajā vietā un ne tajā laikā (VIDEO)
Kriss Mīke. Foto: Citroen Racing

Citroen
rallija komandas pilots Kriss Mīke Meksikas rallijā piedzīvoja debiju, kura šoreiz nebija tik veiksmīga, kā gribētu pats sportists un viņa komanda. Astotajā posmā Mīke, tobrīd kopvērtējumā ieņemot ceturto vietu, nolauza riteni, bet pēdējā ātrumposmā Mīke atkal pamanījās nolauzt riteni, taču šoreiz gan jāsaka, ka pilota vaina šajā negadījumā bija maza.


Mīke pēc izstāšanās. Foto: wrc.com

''Esmu ļoti vīlies, ka neizdevās finišēt ralliju,'' portālam wrc.com saka 34 gadus vecais Kriss Mīke. ''Iepriekšējā dienā šo pašu posmu jau bijām veikuši, tāpēc man bija laba stenogramma, kad šo ātrumposmu veicām otro reizi. Manos pierakstos bija atzīmēts ''labais 4, turēties iekšmalā''. Brauca pa pareizo trajektoriju, taču līkuma iekšmalā trāpīju pa akmeni, kas mašīnai nolauza riteni un piekari.''

''Izskatās, ka atrados ne tajā vietā un ne tajā laikā. Biju pirmais uz ceļa, tāpēc nevarēju no tā izvairīties. Domāju, ka jebkurš braucējs, kurš trasē dotos pirmais, trāpītu pa to akmeni,'' nobeidz sportists.


Kriss Mīke. Foto: Citroen Racing

''Mīkem bija grūti pirmo reizi piedalīties tik smagā rallijā. Mēs zinājām, ka mūsu ekipāžas braucēji būs mazāk pieredzējuši. Iespējams, mēs arī par to samaksājām, taču tam nav nekādas saistības ar viņu potenciālu,'' tā komandas vadītājs Īvs Meitons.

Mīke nolauž riteni:


Mīke neveiksmīgu apstākļu dēļ pēdējā ātrumposmā nolauž riteni (no 9:00)
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png