profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pārgalvība ne pie kā laba nenoved

Go4speed 11.03.2014 - 06:06 Pārgalvība ne pie kā laba nenoved
Mihals Koščuško. Foto: michalkosciuszko.com

Pagājušā gada Vācijas WRC rallijā polis Mihals Koščuško pēc kāda no tramplīniem iedzīvojās mugurkaula savainojumā (lauzts skriemelis). Lai arī ārsti paziņoja, ka sportistam bez rallija būs jāiztiek vairāki mēneši, sportists uz savu atbildību nolēma jau pēc trīs nedēļām startēt Polijas ERČ posmā, kurā viņš ar ''Ford Fiesta R5'' automašīnu finišēja ceturtajā vietā. Jau toreiz noskaidrojās, ka šis pārgalvīgais solis no sportista puses pārvilcis svītru viņa startiem 2013.gada sezonas atlikušajos posmos. Poļu sportists atklāja, ka, neskatoties uz to, ka viņš rallija laikā nesāja speciālu korseti, trauma tikai saasinājās.


Foto: ewrc.cz

''Izrādās, ka manas traumas sekas tomēr ir daudz nopietnākas nekā sākumā likās. Būs nepieciešams ilgs laiks, lai mugurkauls pilnībā sadzītu. Startēt ar lauztu mugurkaula skriemeli nebija viegls lēmums, taču man pat galvā neienāca doma, ka es varētu izlaist mājas ralliju,'' toreiz pēc rallija teica Mihals Koščuško.


Poļu braucējs vienā no Vācijas tramplīniem. Foto: ewrc.cz

Kā liecina jaunākā informācija, tad poļu braucējam, visticamāk, būs jāizlaiž visa šī rallija sezona, jo trauma, kura netika pienācīgi izārstēta, esot nopietna. ''Pēc rūpīgākām pārbaudēm, kas notika februāra sākumā, noskaidrojās, ka tuvākajā laikā man būs jāaizmirst par ralliju," portālā eurosport.onet.pl citēts sportists. ''Ceturtā skriemeļa lūzumam tomēr bija daudz nopietnākas sekas, kā sākumā likās. Atveseļošanās periods ritēs daudz ilgāk. Esmu ļoti vīlies, jo psiholoģiski esmu gatavs startēt, taču rallija laikā uz mugurkaulu tiek izdarīts liels spiediens. Iespējams, startēšu tikai kādos atsevišķos rallijos, taču tikai pēc rūpīgām mediķu konsultācijām. Taču netaisos padoties. Esmu pārliecināts, ka mani galvenie panākumi ir vēl tikai priekšā,'' optimismu nezaudē Koščuško, kurš karjeras laikā startējis vairāk nekā 116 rallijos, no kuriem 52 tika aizvadīti WRC.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png