profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala: Ja viss noritēs pēc plāna, tad ir iespēja

Mārtiņš Jankovskis 06.03.2014 - 00:29 Latvala: Ja viss noritēs pēc plāna, tad ir iespēja
Jari Mati Latvala. Foto: www.facebook.com/volkswagenmotorsport

Meksikas WRC rallijs ir viens no tiem posmiem, kurā startēt pašā sākumā nav labi, jo ir jācīnās ar slideno ceļu. Ņemot vērā, ka šogad WRC rallijos vairs nav kvalifikācijas ātrumposma, tad sportistiem pirmajā dienā trasē jādodas pēc vietas, kurā viņi atrodas čempionāta kopvērtējumā. Šoreiz līderis ir VW pilots Jari Mati Latvala, kurš apzinās, ka šis nebūs viegls rallijs, tāpēc viņš darīs visu iespējamo, lai finišētu punktos.


Latvala pagājušā gada Meksikas rallijā. Foto: www.facebook.com/volkswagenmotorsport

''Uzvara Zviedrijā man deva papildus pārliecību. Šajā rallijā trasē došos pirmais, kas nav tas pats labākais. Taču, protams, ir patīkami startēt rallijā, apzinoties, ka tu esi līderis. Ja viss noritēs pēc plāna, tad ir iespēja. Taču uzvara nebūs mans mērķis. Uzdevums būs finišēt punktos, bet goda pjedestāls tas jau būtu lieliski,'' tā pirms gaidāmā rallija portālā crash.net izsakās Jari Mati Latvala.

Otrajā vietā kopvērtējumā atrodas Sebastjans Ožjē. ''Man patīk šis rallijs, tāpēc mērķis ir atkārtot pagājušā gada rezultātu un uzvarēt. Garie ātrumposmi šeit būs liels izaicinājums. Startēsim kā otrā mašīna, taču ir jāsaprot, ka ar katru nākamo mašīnu ceļš kļūs labāks. Mana starta pozīcija ir labāka nekā Latvalas, taču tie, kuri brauks aiz mums, tiem būs vēl labāki apstākļi,'' tā Sebastjans Ožjē.


Miko Hirvonens Zviedrijas WRC rallijā. Foto: facebook.com/msportrally?fref=ts

Uz labu rezultātu šajā posmā cer Miko Hirvonens, kurš kopvērtējumā pagaidām ieņem tikai septīto vietu. ''Šajā rallijā iepriekš mums ir gājis labi, tāpēc ceram, ka tā ies arī šogad. Nevaru atklāt vienu lietu, kas ļautu uzrādīt labu rezultātu, jo, kā jau visos posmos, tad svarīgākais ir pieļaut pēc iespējas mazāk kļūdu,'' saka somu braucējs, kurš piebilda, ka garajos ātrumposmos, kuri Meksikā būs vairāki, ir priekšrocība tajā, ka, pieļaujot mazu kļūdu, to vēlāk var atspēlēt.

Kopvērtējums:
1. J.M.Latvala 
40
2. S.Ožjē 35
3. M.Ostbergs 30
4. A.Mikelsens  24
5. B.Bufjērs 18
6. K.Mīke 17
7. M.Hirvonens  13
8. O.Tanaks 10
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png