profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Atkinsons: Šajā pauzē esmu sapratis, ko gribu

Go4speed 23.02.2014 - 23:44 Atkinsons: Šajā pauzē esmu sapratis, ko gribu
Kriss Atkinsons. www.carsales.com.au

Meksikas WRC posmā debiju pie Hyundai i20 WRC automašīnas stūres piedzīvos austrālietis un bijušais Subaru WRC rallija komandas pilots Kriss Atkinsons. Līdz šim aizvadītajos divos posmos ar i20 WRC automašīnu izbrauca visi komandas braucēji, izņemot Atkinsonu, kuram tagad uzticēts starts Meksikā. Komanda atzīst, ka Atkinsona izvēle šim posmam esot bijusi visnotaļ loģiska, jo 2008.gadā sportists šajā posmā ierindojās otrajā vietā, bet pagājušajā gadā viņš palika sestais.


Kriss Atkinsons testos. Foto: www.facebook.com/AtkoWRC

Sportists cer, ka viņam šajā posmā sevi izdosies parādīt no labākās puses, kas turpinājumā viņam varētu dot papildus startus Hyundai komandā. ''Mani rallijā vēl sagaida daudz un labi gadi, tāpēc esmu ārkārtīgi motivēts. Šajā pauzē, kurā nebraucu WRC, sapratu, ko gribu. Un es gribu startēt WRC. Šobrīd man plānā ir starts Meksikā un sezonas izskaņā Austrālijā. Ļoti ceru, ka starp šiem abiem posmiem varēšu piedalīties vēl kādā rallijā. Labs rezultāts Meksikā šo iespēju tikai palielinās,'' portālam wrc.com atzīst Kriss Atkinsons.


Kriss Atkinsons testos. Foto: www.facebook.com/AtkoWRC

Lai arī šobrīd Hyundai aizvadījis divus rallijus, Atkinsos slavē komandu un atzīst, ka ar katru posmu mašīna kļūst ātrāka. ''Mašīna tiek uzlabota nepārtraukti, kas ir labi. Komanda strādā ļoti smagi, lai atrastu dažādus uzlabojumus. Pēc aizvadītajiem diviem rallijiem esam spēruši lielu soli uz priekšu, tāpēc uzskatu, ka Meksikas posmā mēs varēsim sasniegt finišu ar abām mašīnām un tikt pie punktiem, kas būtu lieliski.''


Tjerī Noivils Zviedrijas WRC rallijā. Foto: www.facebook.com/HyundaiWRC

Tāpat nesen noskaidrojās, ka Portugāles WRC posmā Hyundai, kas aizvadītajos divos posmos ticis tikai pie astoņiem punktiem, startēs ar trīs ekipāžām - Tjerī Noivils, Juha Hanninens un Dani Sordo.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png