profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kubica: Braucu tā, kā mana vecmamma iet uz lielveikalu (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 09.02.2014 - 16:10 Kubica: Braucu tā, kā mana vecmamma iet uz lielveikalu (VIDEO)
Roberts Kubica. Foto: Timo Anis, ewrc.cz

Zviedrijas WRC posms bija pirmais ziemas rallijs poļu braucēja Roberta Kubicas karjerā. Jau pirms starta braucējs atzina, ka šis posms nebūs viegls un būs daudz jāmācās, tāpēc viņa galvenais uzdevums šajā rallijā ir sasniegt finišu. Neskatoties uz to, ka trīs reizes Kubica izlidoja no trases, viņš spēja sasniegt finišu (24.vietā, līderim zaudējot 36 minūtes). Neskatoties uz šo smago ralliju, Kubica priecīgs, ka ieguvis jaunu un vērtīgu pieredzi.


Kubica ātrumposmā. Foto: M-Sport

"Šīs bija smagas brīvdienas. Sestdien pieļāvu muļķīgas kļūdas...Braucu tā, kā mana vecmamma iet uz lielveikalu," uzreiz pēc finiša rallija radio atzina Kubica.

''Beidzot mēs tikām līdz finišam,'' vēlāk turpina Roberts Kubica. ''Tas bija mūsu uzdevums, taču sākotnēji tas bija jāveic bez kļūdām. Rallija otrajā dienā pēc tramplīna pieļāvu muļķīgu kļūdu, kur iebraucu kupenā. Pēc tam viss kļuva vēl sarežģītāks. Pieļāvu vēl divas kļūdas, kas bija trakas. Braucu lēnām un uzmanīgi, ne tā kā iepriekš, taču, neskatoties uz to, man bija vairāk bīstamu momentu un vairāk kļūdu nekā tad, kad braucu ātri.''


Roberts Kubica. Foto: Timo Anis, ewrc.cz

''Šis bija smags rallijs, kurā ieguvu vērtīgu pieredzi, kas man tikai palīdzēs nākotnē. Mans uzdevums bija sasniegt finišu un mēs to paveicām. Protams, ne tādā veidā, kādā gribētos, bet finišs ir finišs un pieredze ir viena un tā pati. Kad bijām labā formā un braucām ātri, uzskatu, ka tad aizvadījām labu ralliju. Mēs pieļāvām kļūdas, taču zinu šo kļūdu iemeslus, tāpēc tagad mums ir jāatpūšas un jākoncentrējas Meksikai,'' nobeidz poļu braucējs.

Kubica Zviedrijas rallija trešajā dienā


Viena no Kubicas noskriešanām no ceļa:


Vēl viena Kubicas noskriešana no ceļa:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png