profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala: Mums ar komandas biedru atļaus cīnīties

Go4speed 19.12.2013 - 05:52 Latvala: Mums ar komandas biedru atļaus cīnīties
Sebastjans Ožjē un Jari Mati Latvala. Foto: therallysite.com

Šosezon pasaules rallija čempionātā (WRC) pārliecinoši triumfēja VW komandas pilots Sebastjans Ožjē. Neskatoties uz to, Ožjē komandas biedrs Jari-Mati Latvala intervijā portālam autosport.com atzina, ka viņš un Ožjē nākamsezon būs vienādos apstākļos un komandā nebūs izteikta pirmā vai otrā pilota, kas dažās situācijās varētu novest pie komandas pavēlēm.

''Mēs abi būsim vienādā līmenī,'' saka Jari Mati Latvala, kurš WRC kopvērtējumā šogad ierindojās trešajā vietā. ''Mūsu komandā nebūs pirmā un otrā braucēja. Tas ir tas, ko mums pateica komanda – mums atļaus cīnīties.'' 


Jari Mati Latvala. Foto: Volkswagen Motorsport

Somu braucējs atklāj, ka, lai ar Ožjē par titulu varētu cīnīties līdz pat sezonas beigām, viņam nepieciešams Montekarlo rallijā, kur Latvalam nav veicies diez ko labi, uzrādīt apmierinošu rezultātu.

''Līdz šim man Montekarlo rallijā nav gājis labi, tāpēc galvenais uzdevums būs šajā rallijā nobraukt stabili. Man būs vienalga, kurā vietā finišēšu, bet galvenais, lai tas ir Top 5. Ja sanāks finišēt ārpus pirmā piecinieka un zaudēt vērtīgus punktus, tad Zviedrijas posmā uz mani tiks izdarīts spiediens, kas var beigties slikti. Tagad Ožjē ir ļoti stiprs, tāpēc būs grūti viņu noķert, ja pirmajā posmā tiks zaudēti daudz punkti,'' nobeidz Latvala, kuram šosezon WRC tikai viens panākums.


Ožjē Somijas rallijā. Foto: Volkswagen Motorsport

Neskatoties uz šogad izcīnītām deviņām uzvarām (13 ralijos), Latvala uzskata, ka Ožjē var pārspēt. ''Katrs gads un katra sezona ir savādāka. Nekad nekas nav vienāds. Arī kad Lēbs dominēja, bija gadi (2009. un 2011.), kad viņam negāja tā, kā gribētos,'' nobeidz somu sportists. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png