profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai WRC rallija komanda nosauc sastāvu un prezentē jauno auto (FOTO)

Go4speed 10.12.2013 - 14:01 Hyundai WRC rallija komanda nosauc sastāvu un prezentē jauno auto (FOTO)
Foto: facebook.com/HyundaiWRC 

Otrdien Vācijā īpaši veltītā preses konferencē savu jauno komandu un automašīnu prezentēja Hyundai Motorsport vienība. Jau pirms šīs prezentācijas bija zināms, ka komandu 2014.gada sezonā pārstāvēs Tjerī Noivils un dažos posmos Juha Hanninens.

Šodien oficiāli tika paziņots, ka komandas braucēju sastāvam Dani Sordo un Kriss Atkinsons. Šobrīd zināms, ka Montekarlo rallijā Hyundai vienību pārstāvēs Noivilu un Sordo. Tāpat komandai pievienojies jauns galvenais atbalstītājs – Shell, kas nozīmē to, ka nākamsezon komanda sauksies Hyundai Shell World Rally Team.


Foto: facebook.com/HyundaiWRC 

"Esmu priecīgs, ka varu būt daļa no šī aizraujošā Hyundai WRC projekta," iesāk spānis Dani Sordo. "Tā ir jauna komanda, bet tai ir augsts pieredzes un profesionālisma līmenis, kas kopā dod pievilcīgu komplektu. Esmu gatavs savu WRC pieredzi dot komandai šajā debijas sezonā un pirmajā Montekarlo posmā," tā Sordo.

Ja Sordo šī komanda ir galīgi jauna, tad kopš vasaras šajā vienībā strādā Kriss Atkinsons, kurš bija viens no testu pilotiem šogad. "Bija liels gods testos būt daļai no Hyundai Motorsport komandas. Prieks ar šo komandu turpināt sadarbību 2014.gadā, kad tai būs debija WRC, bet vēl lielāks prieks ir par to, ka varēšu startēt savā mājas rallijā Austrālijā," tā Kriss Atkinsons.


Foto: facebook.com/HyundaiWRC 

Kā jau iepriekš ziņots, tad pirmajā sezonā komanda uz augstiem rezultātiem necer, taču der atgādināt, ka arī VW pirms šīs sezonas teica, ka viņu mērķis ir tikai iegūt pieredzi. Taču mēs visi zinām, ar ko tas beidzās – Ožjē kļuva par čempionu, bet VW izcīnīja ražotāju kausu.


Foto: facebook.com/HyundaiWRC 

"Nepilna gada laikā no nulles esam uzbūvējuši mašīnu un ar to aizvadījuši neskaitāmus testus, kā arī izveidojuši komandas bāzi un nokomplektējuši profesionālu komandu. Taču mēs visi apzināmies, ka pirmais būs mācību gads. Mūsu mērķi 2014.gadā būs ļoti reālistiski – ar abām mašīnām gribam sasniegt finišu katrā rallijā un iekrāt pēc iespējas vairāk informācijas, lai to varētu izmantot nākotnē. Ja viss notiks labi, tad ceram uz pjedestāliem," tā komandas vadītājs Mišels Nandāns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png