profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport kā komandas pirmo numuru savā vienībā grib redzēt Kubicu

Go4speed 09.12.2013 - 12:15 M-Sport kā komandas pirmo numuru savā vienībā grib redzēt Kubicu
Roberts Kubica - Gada personība autosportā. Foto: Sutton Images

Pagājušajā nedēļā notiekošajā Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) apbalvošanas ceremonijā bijušais F1 pilots Roberts Kubica, kurš šogad kļuva par pasaules čempionu WRC2 klasē, ieguva Gada personības titulu. Uz šo titulu pretendēja tādi sportisti un ar autosportu saistīti funkcionāri kā F1 čempions Sebastjans Fetels, "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners, F1 komandas ''Red Bull'' konstruktors Adrians Ņūvijs, pasaules rallija čempions Sebastjans Ožjē,  "Sauber" komandas vadītāja Moniša Kaltenborna u.c.


Kubica Portugāles WRC posmā. Foto: MRPHOTOGRAPHY.EU

Protams, daudzus interesē, kur un ar ko nākamsezon brauks Roberts Kubica, taču šobrīd uz šo jautājumu atbildi nezina arī Kubica. Šobrīd poļu sportista vārds parādās saistībā ar trim komandām – ''Citroen'', ''M-Sport'' un pat ''VW''. ''Ja jau es pats nezinu, ko darīšu nākamsezon, tad no kurienes, lai to zinātu citi,'' uz jautājumu par nākotnes plāniem ar pretjautājumu atbild poļu F1 braucējs.

Tikmēr M-Sport vadītājs Malkolms Vilsons lika noprast, ka viņš labprāt poļu braucēju redzētu savas komandas sastāvā. ''Esmu pilnībā pārliecināts, ka viņam ir viss nepieciešamais, lai ap sevi izveidotu komandu. Mēs zinām, ko viņš var izdarīt, tāpēc uzskatu, ka mēs viņam varētu dot līdzekļus, ar kuriem viņš varētu turpināt progresēt arī tālāk.'' 


Kubica šogad kļuva par WRC2 klases čempionu. Foto: Citroen Racing 

''Būtu ļoti labi, ja viņš brauktu mūsu komandas sastāvā. Ar pārliecību varu pateikt, ka viņš kļūtu par lielisku komandas pirmo pilotu. Daudzi runā par pieredzes trūkumu, taču paskatāties uz mums. Šogad mūsu komandā bija braucējs ar mazu pieredzi (Noivils), taču mēs viņam ļāvām aizcīnīties līdz otrajai vietai čempionāta kopvērtējumā,'' tā Vilsons. 

Šogad Kubica septiņos WRC posmos WRC2 klasē uzvarēja piecos rallijos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png