profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sesks: Tagad būs tāds interesants periods

Go4speed 04.10.2024 - 11:23 Sesks: Tagad būs tāds interesants periods
Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Ceturtdien latviešu rallija braucējs Mārtiņš Sesks viesojās raidījumā "Aizmugure", kurā sportists atskatījās uz aizvadīto Čīles WRC ralliju, gan pastāstot par divām pārsistajām riepām un aizlidojušo antispārnu, gan arī atklājot citu bīstamu tehnisku problēmu, kuras skatītāji pat nemanīja.

Sarunas nobeigumā Sesks nedaudz ieskicēja nākotnes plānus, atzīstot, ka tie vēl nav skaidri, bet skaidrībai vajadzētu būt tuvākajos mēnešos.

''Šī tagad ir vēl viena tāda nezināma lieta, kas notiek pirmo reizi dzīvē. Šobrīd nav arī kam īsti pajautāt pēc padoma. Nezinu, kā tas notiek – vai kāds zvanīs vai pašam jāzvana, kā mēs veidojam to sarunu. Tagad būs tāds interesants periods. Visticamāk, līdz divu mēnešu laikā kaut kam vajadzētu palikt skaidrākam. Ņemot vērā šo lielo bildi, mēs neesam tie spēles noteicēji. Mēs joprojām esam jaunie braucēji. Ir jābūt skaidrībai, kas notiks ar Toyota un Hyundai komandu braucējiem, un tad jau mēs redzēsim, vai tiekam un pie cik lielas iespējas tiekam kaut kur startēt. Mūsu iespēja būs tikai tur, kur būs brīva vieta, bet šo brīvo vietu nav daudz.''

Uz jautājumu, vai Sesks neapsver iespēju izmēģināt spēkus WRC2 klasē, Mārtiņš piebilda, ka tāda doma esot, bet šobrīd viņa prioritāte esot saglabāt un uzturēt kontaktu ar visiem trim ražotājiem par startu Rally1 klasē.

Pilnu sarunu var noklausīties ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png