profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Formo ar humoru atklāj savus nākotnes plānus

Go4speed 03.10.2024 - 11:35 Formo ar humoru atklāj savus nākotnes plānus
Adriens Formo

Franču rallija braucējs Adriens Formo šobrīd aizvada savu labāko sezonu WRC pie ''M-Sport Ford Puma Rally1'' auto stūres. Šobrīd WRC kopvērtējumā viņš ieņem piekto vietu. Formo, kurš četras reizes spējis kāpt uz goda pjedestāla, šobrīd sakrājis 140 punktus, kamēr visi trīs Hyundai nepilna laika braucēji (Esapeka Lapi, Dani Sordo un Andreas Mikelsens) kopā sakrājuši 106 punktus.

Jau ilgāku laiku klīst dažādas runas par Formo nākotni. Šobrīd viņam ir iespējas nākamsezon turpināt karjeru gan M-Sport, gan arī Hyundai komandās.


Foto: M-Sport Ford

Hyundai noteikti ir viens no pretendentiem, lai savā komandā piesaistītu Formo. Hyundai jau iepriekš piedāvāja franču braucējam vietu 2024. gada sezonā, taču toreiz viņš atteicās no šī piedāvājuma. ''Pagājušajā gadā mums bija patiešām patīkama saruna ar Hyundai. Bet tas piedāvājums no viņu puses bija tikai uz pussezonu, un es īsti nebiju ieinteresēts. Beigās ir labi, ka šogad varu aizvadīt pilnu sezonu,'' saka Adriens Formo.

Arī Toyota vēl nav apstiprinājusi savu braucēju sastāvu 2025. gada sezonai. Komandas vadītājs Jari-Mati Latvala atzina, ka Formo nav viņu redzeslokā, un viņi vairāk koncentrējas uz esošo braucēju sastāvu. ''Mums šobrīd nav bijušas sarunas ar Formo. Mēs esam runājuši ar citiem braucējiem, bet ne tik daudz ar Adrienu,'' saka Jari Mati Latvala.


Foto: M-Sport Ford

Tikmēr M-Sport komandas vadītājs Ričards Mileners portālam DirtFish atzina, ka ''Viņš paveic fantastisku darbu, un būtu neprāts, ja citi cilvēki nebūtu viņā ieinteresēti. Tāpēc mums būs jāgaida un jāskatās.'' Jautājot, cik liela ir iespēja, ka viņš paliks, Mileners piebilda: ''Es vienmēr esmu pārliecināts, tāpēc teiktu, ka vairāk par 50%.''

Pats sportists Čīles WRC rallija laikā atzina, ka ''Es zinu, kur es braukšu, bet jūs to uzzināsiet drīz.''



Nesen mediju platformā ''X'' kāds lietotājs uztaisīja aptauju, kurā komandā nākamsezon startēs Formo. Pats franču braucējs sniedza komentāru zem šīs aptaujas, atklājot, ka viņš Francijas futbola izlasē aizstās uzbrucēju Antuānu Grīzmanu, kurš septembra izskaņā atklāja, ka viņš 33 gadu vecumā noslēdz savu karjeru valstsvienības rindās. Par šo komentāru Formo saņēma 200 ''Patīk'' atzīmes.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png