profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport: Mēs vēl nevaram teikt, ka Sesks nākamgad parakstīs ar mums līgumu

Go4speed 27.09.2024 - 13:41 M-Sport: Mēs vēl nevaram teikt, ka Sesks nākamgad parakstīs ar mums līgumu
Ričs Milleners

Mārtiņš Sesks/Renārs Francis šajā nedēļas nogalē aizvadīs trešo ralliju ar Rally1 klases automašīnu. Iespēju piedalīties Čīles rallijā ar ne-hibrīda ''Ford Puma Rally1'' nodrošināja papildu atbalsts no WRC organizatoriem, kas arī palīdzēja finansēt latviešu dalību iepriekšējos divos posmos Rally1 kategorijā.

24 gadus vecā braucēja sniegums pietiekami iespaidoja M-Sport komandu, lai viņš kļūtu par potenciālo kandidātu uz turpmākiem startiem, komandas vadībai izvērtējot opcijas 2025. gadam. ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričs Milleners ir ieinteresēts redzēt, kā Seskam veiksies Čīles rallijā, kas būs jauns izaicinājums 2023. gada Eiropas rallija čempionāta vicečempionam.


Sesks/Francis atklāšanas ceremonijā

"Daudzām pusēm ir interese par to, ko viņš spēj, un daudz tiek diskutēts par to, vai viņš var atkārtot Latvijā gūtos panākumus arī citos rallijos," sacīja Ričs Milleners intervijā Autosport. "Neceru, ka viņš atkārtoti cīnīsies par pjedestālu kā Latvijā. Mēs vēlamies redzēt vēl vienu ralliju bez problēmām un lai viņš sasniedz finišu bez kļūdām, un ar labu rezultātu, kas, manuprāt, ir iespējams, rīkojoties gudri.''

Mileners uzskata, ka Čīles tehniskajos ātrumposmos Seskam var nākties saskarties ar lielāku izaicinājumu. "Titula cīņa būs spraiga, un Čīles rallijs ir ļoti sarežģīts – ātrs un tehnisks. Es nebrīnītos, ja notiks kādi negadījumi. Ja Sesks atkal varētu tikt labāko pieciniekā, tas būtu fantastiski. Tas ir kā ''pagarināta vērošana'', taču mēs vēl nevaram teikt, ka viņš nākamgad parakstīs ar mums līgumu. Mēs vienkārši vēlamies redzēt, ko vēl varam darīt jauno braucēju labā. Domāju, ka viņš jau ir pierādījis savas spējas, un šī iespēja radās gan pateicoties M-Sport, gan WRC rīkotājiem, gan pašam Mārtiņam. Tā ir lieliska iespēja redzēt, kā viņš reaģē uz pilnīgi jaunu vidi ar minimālu sagatavošanās laiku."

PIEDALIES RALLY BUHARIKI ČĪLES WRC RALLIJA PROGNOŽU SPĒLĒ!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png