profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sesks, iespējams, šogad ar Rally1 automašīnu varētu startēt vēl vienā posmā

Go4speed 14.08.2024 - 22:28 Sesks, iespējams, šogad ar Rally1 automašīnu varētu startēt vēl vienā posmā
Foto: M-Sport

Mārtiņš Sesks Polijas WRC rallijā debitēja pie ''Ford Puma Rally1'' automašīnas stūres, finišējot piektajā vietā, lai gan viņa rīcībā nebija hibrīda agregāta. Jūlijā savos mājas ceļos Latvijā Sesks pat pretendēja uz goda pjedestālu, taču tehniska problēma pēdējā ātrumposmā beigās viņu nobīdīja uz septīto vietu.

Saskaņā ar izskanējušajām baumām, abi vasaras posmi varētu nebūt Seska pēdējie ralliji ar Rally1 automašīnu šosezon. Pagājušajā nedēļā pieredzējušais un zinošākais rallija žurnālists Kolins Klārks savā Instagram ierakstā minēja, ka ''mums, visticamāk, nebūs ilgi jāgaida, lai viņu (Sesku) atkal redzētu''. Pats Sesks esot dalījies ar Klārka stāstu, vēl vairāk uzkurinot baumas.


Foto: M-Sport

RallyJournal.com Somijas rallija laikā jautāja M-Sport Ford komandas vadītājam Ričardam Milleneram, vai Seskam jau ir ieplānoti papildus ralliji šogad. ''Mums ir bijušas diskusijas un sarunas. Tomēr šobrīd man nav nekā konkrēta, ko pateikt. Tomēr būtu patīkami, ja varētu kopā paveikt vēl kaut ko vairāk,'' komentēja Ričards Milleners. ''Noteikti darbs pie tā turpinās visu laiku. Mums tikai jāskatās, kas būtu iespējams.''

Visticamākais Seska variants varētu būt grants rallijs Čīlē, kas paredzēts septembra beigās. Ir apstiprināts, ka Sesks nestartēs Grieķijas WRC, jo pirmdien tika publicēts dalībnieku saraksts šim posmam.

Pēc Čīles rallija kalendārā būs vēl divi asfalta ralliji Centrāleiropā un Japānā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png