profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC direktors: Redzam, ka Latvija ir valsts, kas mīl ralliju. Mēs gribētu te atgriezties

Go4speed 22.07.2024 - 20:52 WRC direktors: Redzam, ka Latvija ir valsts, kas mīl ralliju. Mēs gribētu te atgriezties
Foto: M-Sport

WRC pasākumu direktors Saimons Larkins sarunā ar portālu ''lsm.lv'' cildināja Latvijas WRC posma organizatorisko līmeni. Tāpat viņš pauda, ka labprāt WRC posms vēl kādreiz atgrieztos Latvijā, taču šobrīd nav zināms, kad tas varētu notikt.

Aizvadītajā nedēļas nogalē pirmo reizi vēsturē Latvijā notika WRC pasaules rallija čempionāta posms. Lai arī pagaidām nav iekalti plāni par to, kad vēl Latvijā varētu notikt čempionāta posms, WRC pasākumu direktors Saimons Larkins slavēja noorganizēto posmu.


Foto: MVFoto

"Šis bija izcils rallijs. Man par to nebūtu jābūt pārsteigtam, jo zinām, cik kvalitatīvi sarīkots bija rallijs kā Eiropas čempionāta posms. Tas uzstādīja standartus citiem. Tas bija viens no iemesliem, kāpēc sākām strādāt ar organizatoriem un Latvijas valdību, lai šeit atvestu WRC, jo zinājām, ka organizatori spēs visu izdarīt. Man jāsaka, ka šis rallijs krietni pārspēja mūsu ekspektācijas, kas jau bija augstas. Mūs lieliski uzņēma, bija teicama atmosfēra un interese par pasākumu. Personāls šeit strādājis pa 20 stundām dienā pēdējās divas nedēļas, lai viss būtu perfekti, un viņi padarījuši mūs lepnus. Domāju, ka arī Latvija var būt lepna,'' teica Saimons Larkins.

''Tas nenotiks nākamgad, jo kalendārs jau ir saplānots,'' par to, kad atkal Latvijā varētu notikt WRC posms, turpina Larkins. ''Man bija vairākas labas sarunas ar premjerministri. Šķiet, ka šo dažu dienu laikā esam satikuši gandrīz visu Ministru kabinetu. Domāju, ka uzreiz uzsāksim diskusijas ar valdību par nākotni. Redzam, ka Latvija ir valsts, kas mīl ralliju, kas vēlas WRC pie sevis, tāpēc mēs gribētu te atgriezties.''

Jautājot par Seska sniegumu, Larkins turpina: "Šāds Mārtiņa Seska sniegums – tas bija kā ķirsītis uz kūkas. Biju pārsteigts par viņa sniegumu Polijā, nevis šeit. Pēc tam, kad devām viņam šo iespēju braukt Polijā, zinājām, ka šeit Latvijā ieradīsies jau cits, pārliecināts Mārtiņš. Polija parādīja viņa talantu, un šī bija iespēja to visu apliecināt, jo zinājām, ka viņam ir nepieciešamais talants un spējas, lai tā brauktu, taču bija vajadzīga iespēja to nodemonstrēt. To viņš teicami izmantoja. Tas, kas notika pēdējā ātrumposmā, tas nekādi neaizēno viņa sniegumu un nav viņa vaina. Latvija var lepoties ar šo sniegumu un ceru, ka viņu ieraudzīsim pavisam drīz," sacīja Larkins."

Izmantotie resursi:
www.lsm.lv
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png