profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Strokšs vēršas pie rallija faniem: Mums ļoti, ļoti vajag jūsu palīdzību

Go4speed 15.07.2024 - 11:21 Strokšs vēršas pie rallija faniem: Mums ļoti, ļoti vajag jūsu palīdzību
Raimonds Strokšs. Foto: Raimonds Volonts

Jau šīs nedēļas izskaņā Latvijā norisināsies FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) Latvijas posms. Tāda mēroga sacensības tiks skrupulozi vērtētas no starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) puses, tādēļ Latvijas ''Tet Rally Latvia'' posma organizators Raimonds Strokšs nācis klajā ar lielu lūgumu rallija līdzjutējiem - ievērot visus drošības pasākumus un neatrasties neatbilstošās pozīcijās, kas varētu tiesnešiem likt atcelt kādu no ātrumposmiem.

"Man pie jums visiem ir lūgums. Mums ļoti, ļoti vajag jūsu palīdzību. Ir ieguldīts neticams apjoms enerģijas. Šobrīd ārā strādā neskaitāmi cilvēki, lai jums šos svētkus sagādātu. Palīdziet mums! Bez sadarbības ar jums, mums nekas neizdosies. Mūsu mērķis ir viens - vēlamies aizvadīt un nobraukt visus ātrumposmus tam paredzētajā laikā," rallija līdzjutējus uzrunāja Raimonds Strokšs.

"Atcerieties pamatlietas. 30 minūtes pirms pirmās automašīnas nestaigājiet pa ātrumposmu. FIA uz to skatās ļoti skrupulozi. Zaļā lente nozīmē, ka jūs tur varat atrasties. Viss pārējais ir aizliegts. Palīdziet fanam, ja redziet, ka viņš ir pirmo reizi un ne līdz galam saprot noteikumus. Iesaistieties un norādiet uz pareizo vietu. Lūdzu, esiet pacietīgi pret mūsu drošības tiesnešiem un personālu parkingos, jo cilvēku būs daudz. Būs sastrēgumi. Būs jāpaiet ar kājām. Atcerieties, kam tas viss ir. Jūs iesiet skatīties WRC Latvijā!" par drošības noteikumu ievērošanu atgādināja Strokšs.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png