profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē apstiprina, ka esot vesels un gatavs startam Latvijā

Go4speed 12.07.2024 - 11:35 Ožjē apstiprina, ka esot vesels un gatavs startam Latvijā
Sebastjans Ožjē un Jari-Mati Latvala

Jau vēstījām, ka pirms Polijas WRC rallija astoņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Ožjē, pierakstot trasi, šaurā ceļa posmā piedzīvoja frontālu sadursmi ar kādu citu automašīnu, pēc kā viņš un abi otrā iesaistītā transportlīdzekļa pasažieri tika nogādāti slimnīcā, lai veiktu medicīniskās pārbaudes. Pēc nakts pavadīšanas slimnīcā Ožjē tika izrakstīts no slimnīcas un devās uz mājām, lai veiktu turpmākas medicīniskās pārbaudes un lai turpinātu rehabilitāciju. Viņa vietā tika izsaukts Kalle Rovanpera, kurš arī uzvarēja Polijas rallijā.

Nesen izskanēja baumas, ka Ožjē tomēr varētu izlaist ''Tet Rally Latvia'', taču piektdien sportists apliecināja, ka esot vesels un gatavs startam Latvijā.


''Tas, kas notika mūsu gatavošanās laikā Polijā, bija diezgan neveiksmīgi," saka Sebastjans Ožjē. "Tagad pēc nelielas atpūtas un labas medicīniskās palīdzības es varēju diezgan ātri atveseļoties un ar nepacietību gaidu, kad Latvijā atkal sēdīšos rallija automašīnā. Jaunu ralliju izaicinājums man parasti patīk, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc mēs pievienojām šīs sacensības mūsu programmai.''

"Mūsu mērķis pēc Polijas WRC izlaišanas būs ātri atrast labas sajūtas uz ļoti ātrajiem ceļiem, taču vienmēr priecājos par jauniem izaicinājumiem, un redzēsim, ko mēs varam izdarīt."

Līdz ar to kopumā Tet Rally Latvia rallijā uz starta redzēsim desmit Rally1 automašīnas!


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png