profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vīrietis, kurš tika iesaistīts frontālajā sadursmē ar Ožjē, gājis bojā

Go4speed 01.07.2024 - 23:31 Vīrietis, kurš tika iesaistīts frontālajā sadursmē ar Ožjē, gājis bojā
Foto: Wlosty Police

Diemžēl bojā gājis 69 gadus vecs vīrietis, kurš bija iesaistīts sadursmē ar Sebastjanu Ožjē trases pierakstu laikā. Jau vēstījām, ka pagājušajā otrdienā Ožjē, pierakstot trasi, šaurā ceļa posmā piedzīvoja frontālu sadursmi ar kādu citu automašīnu, pēc kā viņš un abi otrā iesaistītā transportlīdzekļa pasažieri tika nogādāti slimnīcā, lai veiktu medicīniskās pārbaudes. Toyota Gazoo Racing WRT komanda apliecināja, ka visām automašīnām, kuras pieraksta trasi, ir GPS izsekošanas iekārta, un Ožjē ātrums nepārsniedza noteiktos ierobežojumus.

Pēc nakts pavadīšanas slimnīcā, Ožjē pagājušajā trešdienā tika izrakstīts no slimnīcas.

Kā pirmdien vēstīja vietējie Polijas plašsaziņas līdzekļi, tad 69 gadus vecs vīrietis, kurš vadīja otro automašīnu un ar kuru tika piedzīvota sadursme, ir gājis bojā. Kā ziņo Polijas ziņu kanāls TVN24, iestādes izmeklē, vai vīrieša nāve ir saistīta ar piedzīvoto negadījumu. Zināms, ka viņš mājās sajutās slikti un drīz pēc tam nomira.

Policijas pārstāvis Tomašs Markovskis paziņoja, ka vīrietis pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā papildu izmeklēšanai. Tomēr viņš tika izrakstīts, jo netika konstatēti ievainojumi, kuru dēļ būtu nepieciešama hospitalizācija. Vīrieša stāvoklis pasliktinājās sestdien. Uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi, taču vīrietis neizdzīvoja. Tiek ziņots, ka nāves cēloni noteiks otrdien, veicot autopsiju.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png