profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Fanu reakcija par Seska sniegumu: M-Sport atradis sev jaunu pilotu un nākotnes čempionu

Mārtiņš Jankovskis 01.07.2024 - 00:10 Fanu reakcija par Seska sniegumu: M-Sport atradis sev jaunu pilotu un nākotnes čempionu
Foto: wrc.com

Aizvadītajās brīvdienās Polijas WRC lieliski sevi uz WRC skatuves pieteica Mārtiņš Sesks/Renārs Francis. Startējot ar ne-hibrīda automašīnu Rally1 klasē, Seska ekipāža spēja izcīnīt augsto piekto vietu. Ekipāža visus ātrumposmus veica ātri un stabili un bez lielām kļūdām, ko pamanīja daudzi visā pasaulē.

Lielākais pārsteiguma moments daudziem bija otrais ātrumposms, kur Sesks/Francis 29 kilometrus garā ātrumposmā spēja uzrādīt otro ātrāko laiku, tikai 0,3 sekundes zaudējot Andreasam Mikelsenam. Protams, jāatzīmē, ka abi sportisti no visām Rally1 automašīnām trasē devās no astotās un devītās starta pozīcijas, lieliski izmantojot tīrāku ceļu, kas arī ļāva braukt ātrāk, bet jebkurā gadījumā abu sportistu sniegums bija lielisks.

Lūk, ko ārzemju fani sociālajos tīklos rakstīja pēc Seska finiša reakcijas par otrās vietas izcīnīšanu otrajā ātrumposmā:



- Absolūti izcili, vēl viena jauna uzlecoša zvaigzne ar personību. Veiksmi atlikušajā rallijā.
- Kāda spoža reakcija pēc uzzināšanas, ka finišējis 2.vietā un kāds spožs sniegums piektdien, startējot bez hibrīda. Latvijā viņam būs hibrīds! Vai mēs esam atraduši jaunu zvaigzni?
- M-Sport tikko atrada savu jauno nākamās sezonas pilna laika braucēju
- Piedzimis jauns čempions
- Gada intervija


Foto: Raimonds Volonts

- Jaunais Ford WRC braucējs
- Bailīgākais ir tas, ka viņš, iespējams, saka patiesību, sakot, ka viņš brauc mierīgi.
- Vēl viens jauns puisis ar personību un lielisku smaidu. M-Sport bosam Malkolmam ir jāparaksta ar viņu līgums un jāizvēlas kāds apģērbu vai saulesbriļļu zīmols. Un viņa personība ir kā svaiga elpa, salīdzinājumā ar visiem pārējiem nopietnajiem kungiem.
- Iedodat viņam īstu mašīnu un viņš jums parādīs, uz ko Ford spējīgs.
- Malkolms laikam tikko atrada braucēju, kuru viņš meklēja.
- M-Sport komandai ir viņš jāpaņem uz Somijas WRC ralliju.
- Šim puisim o..s ir tik lielas, kā arbūzi! Patīkami vērot agresīvu braukšanas stilu, un viņš pats ir lieliski smaidīgs šovmens.
- Sesks ir šī rallija labākais braucējs.
- Nākotnes WRC čempions.

Pēc tam, kad Sesks pēc otrās dienas spēja aiz sevis noturēt WRC kopvērtējuma līderi Tjerī Noivilu, fani turpināja slavēt mūsu ekipāžu.


- Man patīk viņa nevainība un godīgums viņa intervijās. Es ceru, ka viņš nekad nemainīsies un varēs iegūt pilna laika Rally1 vietu. 
- WRC ir trūcis personības. Nereāls sniegums, braucot bez hibrīda. Te ir jābūt kaut kam vairāk. 
- Rally1 nevajag vairs hibrīda sistēmu. 
- Sesks, Rovanpera un Pajari ir nākotne. 
- Laiks aizvietot Munsteru.
- Seskam ir jādod iespēja aizvadīt pilnu sezonu ar Rally1. 
- Ak, mans Dievs. Viņš ir kā svaigs gaisa malks WRC. Parakstiet ar viņu līgumu, M-Sport. Man viņš atgādina Kreigu Brīnu. 
- Nākotnes WRC čempions. Viņa personība... 
- Viņš man atgādina Jari-Mati Latvalu.

Spēcīgus vārdus Mārtiņam veltīja arī bijušais Ford Motorsport vadītājs Gerards Kvins, sakot, ka ''Bez šaubām, Polijas WRC braucēji šajā rallijā Rally1 klasē bija Sesks/Francis. Es bez vilcināšanās parakstītu ar viņiem līgumu, lai viņi startētu vadošajā Rally1 klasē. Apsveicu ar 5.vietu.''  Zem šī komentāra kāds fans atzina, ka ''Būšu vīlies, ja šonedēļ M-Sport nepaziņos, ka Seskam tiek piedāvāts pilna laika līgums Rally1 klasē. Viņš mani vienā rallijā pārsteidza vairāk nekā Munsters un Pjers Luī Lubērs pēdējo divu trīs gadu laikā.''


 
Lai Mārtiņam un Renāram izdodas arī lielisks Tet Rally Latvia!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png