profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē pēc piedzīvotās avārijas trases pierakstu laikā izlaidīs Polijas WRC

Go4speed 25.06.2024 - 21:21 Ožjē pēc piedzīvotās avārijas trases pierakstu laikā izlaidīs Polijas WRC
Foto: Piotr Bułakowski

Diemžēl Sebastjans Ožjē šonedēļ nepiedalīsies Polijas WRC rallijā, pēc tam, kad francūzis šorīt iekļuva ceļu satiksmes negadījumā. Zināms, ka sportists paliks slimnīcā, lai veiktu pārbaudes. Ožjē stūrmanis Vinsents Landē arī tika nogādāts slimnīcā, taču viņš tika izrakstīts, kamēr astoņkārtējais čempions joprojām tiek novērots.

"Toyota Gazoo Racing WRT ekipāža Sebastjans Ožjē un Vinsents Landē tika nogādāti slimnīcā, lai veiktu pārbaudes pēc ceļu satiksmes negadījuma, kas notika otrdienas rītā Polijas rallija trases iepazīšanās laikā. Divi otrā iesaistītā transportlīdzekļa pasažieri arī tika nogādāti slimnīcā, lai veiktu medicīniskās pārbaudes,” teikts komandas paziņojumā.


Foto: Piotr Bułakowski

"Incidents notika laikā, kad ekipāža pierakstīja SS10 un SS14 ātrumposmu. Visām automašīnām, kuras pieraksta trasi, ir GPS izsekošanas iekārta, kas liecina, ka ekipāžas ātrums nepārsniedza noteiktos ierobežojumus. Visiem iesaistītajiem ir veiktas pārbaudes, kas neuzrādīja nopietnas traumas. Kamēr Landē ir izrakstīts, Ožjē paliks novērošanā visu nakti un nevarēs piedalīties sacensībās. Visu iesaistīto drošība un labklājība joprojām ir komandas galvenā prioritāte. Līdztekus tam komanda apsver savas iespējas attiecībā uz Ožjē aizvietošanu un savlaicīgi sniegs jaunāko informāciju," vēsta Toyota Gazoo Racing WRT.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png