profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somu rallija braucējs Lindholms cer savu neveiksmju joslu pārtraukt 'Tet Rally Latvia'

Go4speed 10.06.2024 - 23:02 Somu rallija braucējs Lindholms cer savu neveiksmju joslu pārtraukt 'Tet Rally Latvia'
Foto: Emil Lindholm Official

2022.gada WRC2 Open klases čempionam Emilam Lindholmam šī sezona nav iesākusies veiksmīgi. Zviedrijas WRC rallijā WRC2 klasē somu sportists izcīnīja 7.vietu, bet Horvātijas rallijā viņš WRC2 klasē palika astotais. Aizvadītais Sardīnijas WRC rallijs somu braucējam bija vēl neveiksmīgāks – divas pārsistas riepas un pārsists radiators, kas viņu ierindoja 24.vietā WRC2 klasē.


Foto: Vladislav Maschl

"Mēs novērsām radiatora noplūdi ātrumposmā, taču mums nebija pietiekami daudz ūdens radiatoram, tāpēc nācās izstāties. Šogad apstākļi Sardīnijas WRC bija patiešām skarbi,'' norādīja Emīls Lindholms. Neskatoties uz neveiksmēm, somu braucējs norādīja, ka ''Mūsu komanda ieguva vērtīgu pieredzi, tāpēc svarīgi bija finišēt. Tagad, kad rallijā startējām ar divām mašīnām (viņa komandas biedrs bija Tēmu Suninens, kurš arī bija spiests izstāties), mēs varējām apkopot dažādas atziņas un gūt pieredzi nākotnei. Mūsu automašīnas vadāmība rallija laikā bija laba un līdzsvarota, un man patika to pilotēt. Īpaši tehniskajos un lēnajos ātrumposmos mēs bijām spēcīgi. Diemžēl šogad mums vienkārši ārkārtīgi neveicas."


Foto: Emil Lindholm Official

Lai arī sākotnēji bija plānots, ka Lindholms varētu startēt Polijas WRC, zināms, ka sportists neizies uz starta Polijā. "Tuvojas zināmais Polijas rallijs. Redzēsim, vai mēs tur startēsim (saruna notika pirms vēl bija zināmi Polijas rallija dalībnieki), taču mēs noteikti turpināsim savu sezonu vismaz no Latvijas WRC posma. Tā ir laba vieta, kur sagatavoties Somijas WRC rallijam,'' ieskicēja Lindholms.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png