profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kā vienlaicīgi piedalīties divos rallijos 3500 km attālumā vienam no otra

Go4speed 31.03.2023 - 00:16 Kā vienlaicīgi piedalīties divos rallijos 3500 km attālumā vienam no otra
Foto: Toksport WRT

Divu 500 000 eiro vērtu rallija automašīnu transportēšana uz nekurienes vidieni Toksport loģistikas ekspertiem naktīs nedrīkst ļaut mierīgi gulēt, taču, visticamāk, tas ir izaicinājums, kas viņiem patīk, veicot šo darbu.

Taču nevar noliegt, ka automašīnu transportēšana uz šajā nedēļas nogalē notiekošo Azoru salu ralliju Ziemeļatlantijas okeāna vidū ir lielāks izaicinājums nekā parasti. Taču, ja kāds domā, ka tas ir liels izaicinājums, tad pievienojat Horvātijas Quattro River Rally Karlovac ralliju, kas notiks arī šajā pašā nedēļas nogalē, kur startēs vēl divas Toksport komandas ekipāžas. Starp šiem rallijiem distance ir apmēram 3500 kilometri.


Foto: Sebastien Loeb

Turklāt nevajadzētu aizmirst, ka Toksport nav rūpnīcas komanda. Tā ir privāta komanda, kas, iespējams, darbojas pat augstākā līmenī nekā rūpnīcas komandas. Tieši tāpēc Toksport šobrīd ir viena no vadošajām pasaules rallija čempionāta komandām.

Toksport komandas īpašnieks Serkāns Duru ir pilnīgi mierīgs par šiem rallijiem. ''Mēs pie tā pierodam, jo pēdējos divus gadus ar ''Clio Trophy'' braucām arī ERČ, un tas bija viens no iemesliem, kāpēc nolēmām apstāties, samazināt apgriezienus un koncentrēties tikai uz WRC. Mēs pie tā pierodam - tas ir labi,'' tā portālam DirtFish saka Duru.

Duru atzina, ka komandas sadalīšana, lai Portugāles salā brauktu Sebastjans Lēbs un Andreas Mikelsens, bet Horvātijā - Gas Grīnsmits un Nikolajs Grjazins (visi startēs ar jaunajām ''Škoda Fabia RS Rally2''), Toksport komandu ir izstiepis līdz maksimumam.


Gas Grīnsmits

''Mēs sadalījām komandu divās daļās. Kā jūs zināt, mums jau vairākus gadus ir milzīgas rezerves daļas ''Škoda Fabia Rally2 evo'' automašīnām, bet jaunās ''Škoda Fabia RS Rally2'' mašīnas ir divus trīs rallijus vecas, un rezerves daļas ir ierobežotas. Tas apgrūtina nedaudz visu.''

Taču nekādu aizķeršanos nav bijis, un automašīnas jau atrodas pie saviem pilotiem, lai jau nedēļas nogalē startētu sacensībās. Uzvara abos rallijos būtu lieliska pateicība komandai. Jāatzīmē, ka visi četri šie Toksport komandas braucēji WRC uz starta izgājuši vairāk nekā 400 reizes.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png