profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vai 'Hyundai Motorsport' paspēs sagatavoties jaunajai WRC sezonai?

Go4speed 07.12.2021 - 09:39 Vai 'Hyundai Motorsport' paspēs sagatavoties jaunajai WRC sezonai?
Andrea Adamo

Pagājušajā sestdienā, gatavojoties jaunajai WRC sezonai, smagu avāriju piedzīvoja Hyundai pilots Tjerī Noivils, pēc kā viņš un stūrmanis tika nogādāti slimnīcā. Par laimi, nopietnas traumas ekipāža neguva, ko gan nevar teikt par automašīnu, kas avārijā cieta visai smagi.

Hyundai vienībai, kas jau tā iepalika no saviem galvenajiem konkurentiem, šobrīd priekšā gaidāms nopietns pārbaudījums, lai pēc Noivila avārijas atgrieztos pie testēšanas grafika.


Avoti no ''Hyundai Motorsport'' komandas portālam DirtFish pastāstīja par bažām saistībā ar to, vai viss plānotais darbs pirms 2022. gada sezonas pirmā posma Montekarlo rallijā tiks paveikts laikā.

''Vēlas naktis un vēl garākas dienas mūs sagaida. Tā Noivilam bija smaga avārija. Ļoti smaga,'' saka kāds avots no ''Hyundai Motorsport'' komandas. Minētais avots atteicās runāt par detaļām, kā hibrīdsistēma izturēja triecienu, taču skaidri norādīja to, ka jaunākie drošības uzlabojumi noteikti ir palīdzējuši glābt ekipāžu no nopietnākām traumām.


Visām komandām lielākās galvassāpes 2022.gada sezonas pirmajai pusei sagādā laikā sagatavot un uzbūvēt šasijas. Avoti komandā norādījuši, ka avarējusī šasija bija vienīgā testiem gatavā automašīna, kas šobrīd ir ''Hyundai Motorsport'' rīcībā. Tagad komanda strādās intensīvāk kā jebkad agrāk, lai paātrinātu un uzbūvētu otro šasiju, ar kuru pēc iespējas ātrāk pirms jaunās sezonas starta varētu vēl aizvadīt testus. Viedokļi par to, vai tas būs dažu dienu vai vairāku nedēļu jautājums, atšķiras.

Kamēr ''M-Sport Ford Puma'' un ''Toyota Yaris'' tuvojas galīgajai homologācijas specifikācijai, ar ''Hyundai i20 N Rally1'' vēl ir jāveic nopietns darbs, kā arī vēl jāveic ievērojams skaits testu. Līdz ar to skaidrs ir viens – Hyundai līdz sezonas sākumam, kas paredzēts pēc 45 dienām, sagaidāms smags darbs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png