profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

SRT komanda sagatavojusi divas 'Volkswagen Polo R5' automašīnas startiem WRC

Go4speed 16.12.2020 - 09:17 SRT komanda sagatavojusi divas 'Volkswagen Polo R5' automašīnas startiem WRC
Foto: Pepa Losada

Jau ziņojām, ka aizvadītās nedēļas nogalē krievu pilota Nikolaja Grjazina ekipāža, kura startēja ar ''Volkswagen Polo R5'', izcīnīja pārliecinošu uzvaru Spānijā notikušajā ''Recalvi Marina Lucense'' rallijā. Šogad Grjazins pārstāvēja ''Hyundai'' rūpnīcas komandu, kur pilots startēja ar ''Hyundai i20 R5'', taču nesen sportistam beidzās līgums.

''Šīs sacīkstes vairāk bija gatavošanās nākamajai sezonai. Rallijs bija diezgan īss, bet sarežģīts. Kā jau visi zina, kuri seko līdzi rallija jaunumiem, Nikolajam beidzās līgums ar ''Hyundai'', un tagad viņš raugās pēc iespējām savas rallija karjeras turpināšanai. Neviens nezina, kāda būs nākamā sezona ''Covid'' ierobežojumu dēļ, bet mums ar Nikolaju ir kopīgi plāni, un es tiešām ceru, ka mums būs iespēja tos piepildīt. Šobrīd SRT komandai ir divas sagatavotas ''Volkswagen Polo R5'' mašīnas 2021. gada WRC sezonai, bet vairāk par nākamās sezonas plāniem atklāsim janvārī,'' saka SRT komandas projektu vadītājs Artūrs Priednieks.


Foto: Volkswagen Motorsport

Grjazins atzina, ka rallijā gāja ļoti labi un ka viņam ir liels prieks atkal startēt kopā ar SRT komandu. Sportists piebilda, ka pirms rallija viņam izdevās aizvadīt testus Montekarlo WRC rallijam.

Aizvadītajā pasaules rallija čempionāta sezonā Grjazins piedalījās piecos WRC posmos, no kuriem divos viņš kāpa uz pjedestāla WRC2 ieskaitē. Sezonas kopvērtējumā Grjazins izcīnīja ceturto vietu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png