profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Evans: Man nav ko nožēlot

Go4speed 12.12.2020 - 11:57 Evans: Man nav ko nožēlot
Evansa auto pēc noskriešanas no ceļa

Elfinam Evansam, kurš uz Moncas WRC ralliju ieradās kā līderis, šogad neizdevās pirmo reizi kļūt par pasaules rallija čempionu. Cīnoties par uzvaru absolūtajā ieskaitē, Evans 11. ātrumposmā noskrēja no ceļa un zaudēja iespēju pacīnīties par čempiontitulu.

Pēc neveiksmes 31 gadu vecais Elfins Evans atzina, ka "Protams, esmu vīlies. Mums bija lielas cerības. Bet tajā pašā laikā man nav ko nožēlot, jo mūsu pieeja šim rallijam bija pareiza. Bija svarīgi turēt līdzi Ožjē. Patiesībā sakot, mūsu temps un veids, kā es braucu, bija normāls. Mēs neforsējām un neriskējām. Protams, kā vienmēr šādos apstākļos, lietas var pārsteigt. Diemžēl šoreiz tas izvērtās tā. Taču mēs varam paļauties uz to, ka mums ir ātrums, lai cīnītos par augstākajām vietām.


Foto: Vladislav Maschl

Evans, kurš sezonas kopvērtējumā ieņēma otro vietu, piebilda, ka ''Ožjē ir ļoti cienīgs čempions, kuru ir grūti pārspēt. Mēs zinām, ka Sebs ir ārkārtīgs spēcīgs - vai tie ir viltīgi apstākļi, vai tā ir riepu vērošana sausos grants rallijos vai citās lietās. Dienas beigās viņu vienmēr ir grūti pārspēt. Viņš ir sīvs komandas biedrs. Viņš šogad ir ļoti cienīgs čempions. Mums būs jāatrod daži nelieli uzlabojumi, lai cīnītos ar Ožjē un mēģinātu viņu pārspēt nākamajā gadā."

Runājot par savu sniegumu, Evans piebilda, ka šogad ir sperts liels solis uz priekšu snieguma ziņā un ka ir vēl daudz jomas, kuras var uzlabot, lai pilnveidotu savu sniegumu, lai turpinātu attīstīties un kļūtu labākam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png