profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc 13 gadu pauzes atgriežas rallijs 'Cēsis'

Mārtiņš Jankovskis 12.07.2021 - 06:52 Pēc 13 gadu pauzes atgriežas rallijs 'Cēsis'
Foto; Dace Janova

31. jūlijā un 1.augustā Cēsu novadā norisināsies rallija svētki. Kā portālam Go4speed pastāstīja viens no organizatoriem Māris Millers, tad sestdien tiks aizvadīts minirallija 2.posms "Amata", kur servisa parks un rallija centrs atradīsies Līvu ciematā. Visi trīs unikālie ātrumposmi iepriekš ir izmantoti Cēsu rallijā un ir labi zināmi lielākajiem rallija entuziastiem. Piemēram, ātrumposms Kārļi.

''Svētdien pēc 13 gadu pauzes kalendārā atgriežas rallijs "Cēsis", taču šogad gan tikai rallijsprinta formātā. Ja viss izdosies veiksmīgi un ja būs labas atsauksmes, tad nākamgad, iespējams, spersim soli uz priekšu un domāsim jau par lielāku pasākumu,” stāsta Māris Millers.


Foto; Dace Janova

''Rallijsprintam trases pieraksts paredzēts svētdien, lai sportisti ar dugotajām mašīnām var braukt abas dienas un kārtīgi izbaudīt ralliju Cēsu pusē! Kopā rallijsprintā paredzēti divi ātrumposmi, kur katrs būs jāveic trīs reizes. Šie ātrumposmi neatkārtosies ar minirallija maršrutu, taču tāpat tie ir labi zināmi faniem un ar interesantiem elementiem apvīti. Rallijs notiks Nītaures un Ģikšu pusē, kur ceram, ka nostaļģijas vārdā trasē redzēsim leģendārus uzvārdus un sen neredzētas benzīngalvas. Piemēram, būtu pasakaini, ja uz starta izietu Jānis Vorobjovs, Māris Neikšāns vai kāds cits. Šobrīd par dalībniekiem grūti ko teikt, bet zinu, ka uz starta plāno iziet Arvis Vecvagars, Ralfs Sirmacis, Ivo Ķilpis.''

Rallijsprinta servisa parks un rallija centrs atradīsies Cēsis un visa informācija par rallijsprinta posmu no 13.07.2021 būs atrodama – https://minirallijs.lv/rallycesis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png