profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns uz rallija testiem no Īrijas uz Itāliju dodas ar tālbraucēju

Go4speed 24.07.2020 - 09:35 Brīns uz rallija testiem no Īrijas uz Itāliju dodas ar tālbraucēju
Foto: DirtFish

Koronavīrusa laikā, kad gaisa satiksme un robežas bija slēgtas, un ceļošana bija apgrūtināta, īru rallija braucējam Kreigam Brīnam pirms Romas ERČ rallija bija paredzēti MRF riepu testi Itālijā, taču Brīns tobrīd no Īrijas (Vatfordas) uz tiem tikt nevarēja. Līdz brīdim, kad viņš uzrunāja Padiju.


Foto: DirtFish

Padijs, jeb Patriks Kroks, ir viens no Brīna tuvākajiem draugiem Īrijā, kuram šajā sarežģītajā situācijā bija risinājums. ''Padija tēvam ir pārvadājuma firma, kura regulāri veic braucienus no Īrijas uz Itāliju. Viņi no Vatfordas uz Romu ved liellopu gaļu, bet atpakaļ ved sieru un dārzeņus. Pajautāju viņa tēvam, kad viņam plānojas nākamais brauciens. Viņam bija brauciens pirmdien, kas manā gadījumā bija perfekti. Pirmdienas vakarā sešos izbraucām un trešdienas astoņos vakarā jau bijām Itālijā, Sanremo,'' stāsta Kreigs Brīns.

Ņemot vērā, ka Kroka ģimene ir lieli rallija fani, tad sarunas, par ko runāt brauciena laikā, nebija grūti atrast. ''Tas bija lielisks brauciens. Tas man atvēra acis dzīvei, ko šie puiši dzīvo, un varu atklāt, tas ir smags, smags darbs. Tajā pašā laikā tas bija jauks ceļojums, jo tu zini, ka steigties tu nevari, bet tajā pašā laikā vari vērot sev pasauli apkārt. Mašīnas kabīnē bija viss civilizēti. Esmu pateicīgs Patam un Padijam, kuri to sakārtoja. Meģināju visādas iespējas, lai nokļūtu uz testiem, bet toreiz tas bija tik sarežģīti.''


Foto: FIA ERC

Runājot par gaidāmo ralliju, tad Brīns atzina, ka viņa mērķis ir uzrādīt pēc iespējas labāko rezultātu. ''Manās interesēs ir sasniegt pēc iespējas labāku rezultātu, un tas ir iemesls, kāpēc esmu šajā rallijā un čempionātā. Bet absolūti galvenais uzsvars tiks likts uz MRF riepu attīstību, lai padarītu tās konkurētspējīgas, cik vien tas ir iespējams. Romas rallijs būs lieliska iespēja, lai redzētu, kur mēs atrodamies, salīdzinājumā ar mūsu konkurentiem. Šis rallijs noteikti mums sniegs daudz un dažādus datus,'' nobeidz Brīns.

30 gadus vecais sportists ir piedalījies jau vairāk nekā 60 WRC rallijos un gandrīz 30 ERČ posmos. Pavisam kopā Brīns uzvarējis piecos ERČ posmos, tai skaitā 2015.gadā ''Rally Liepāja'', kurā sportistu redzēsim jau augusta vidū.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png