profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Markusa Gronholma dēls debitēs rallijā

Go4speed 09.01.2019 - 15:11 Markusa Gronholma dēls debitēs rallijā
Foto: Skoda Motorsport

Divkārtējā pasaules rallija čempiona (WRC) Markusa Gronholma dēls Niklass Gronholms janvāra beigās debitēs rallijā, piedaloties Lapzemes rallijā. Gronholms startēs ar ''Škoda Fabia R5'' automašīnu, kur viņa stūrmanis būs Anti Linaketto (bijušais Jari Hutunena stūrmanis).

Atgādināsim, ka šogad Niklass startēja Pasaules RX čempionātā, izcīnot augsto septīto vietu, piekāpjoties vien rūpnīcu komandu braucējiem.


Foto: McKlein Photography

''Mērķis rallijā būs noturēties uz ceļa un nobraukt maksimāli daudz kilometrus,'' saka Niklass Gronholms. ''Finišēšu 20.vietā vai piektajā vietā - tam šajā eksperimentā nebūs nekāda nozīme. Galvenais ir noķert to sajūtu un gūt pieredzi, ko varēsim izmantot vēlāk. Šis rallijs būs kā treniņš rallijkrosam. Lielākais izaicinājums, protams, būs braukt ar stenogrammu un saprast to. Ceru, ka Linaketto man ar to ļoti palīdzēs.''

Zināms, ka Niklass pirms Ziemassvētkiem jau aizvadīja testus ar ''Škoda Fabia R5'', bet pirms rallija gaidāmi vēl vieni testi. ''Zinu, ka tas nebūs viegli, taču galvenais ir braukt un gūt prieku sniegotajos ceļos,'' saka Markuss Gronholms, kurš šajā rallijā ir uzvarējis trīs reizes.


Botass auto dizains

Atgādināsim, ka Lapzemes rallijā debitēs F1 pilots Valteri Botas, kura rīcībā būs M-Sport komandas ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīna.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png