profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Alūksnes rallijā O.Solberga rīcībā būs 'VW Polo R5', ar kuru P.Solbergs startēja Spānijas WRC

Go4speed 03.01.2019 - 23:59 Alūksnes rallijā O.Solberga rīcībā būs 'VW Polo R5', ar kuru P.Solbergs startēja Spānijas WRC
Foto: Bogdan Barabas

Kā ziņo Peters Solbergs, tad viņa dēls Olivers Solbergs gaidāmajā Alūksnes rallijā startēs ar to pašu auto, ar kuru Peters Solbergs startēja Spānijas WRC posmā.


Foto: Petter Solberg RX

Atgādināsim, ka Olivers šogad plāno daudz braukt ar R5 auto, un savu sezonu sportists sāks Alūksnes rallijā, pirms kuras vēl plānojas testi.

''Vai jūs redzējāt aizraujošās ziņas, kas tika atklātas pēc Jaunā gada? Olivers Solbergs Alūksnes rallijā startēs ar to pašu auto, ar kuru es braucu Spānijas WRC. Tas Olivera karjerā būs lielisks solis uz priekšu un fantastiska mācīšanās iespēja. Viņš varēs apgūt jauno auto un tā lielos ātrumus bez nekāda spiediena,'' raksta Peters Solbergs.


Foto: Gregory Timmerman

Atgādināsim, ka Solbergs Spānijas WRC pēc sešiem posmiem ieņēma otro vietu RC2 klasē, piekāpjoties vien komandas biedram Erikam Kamillī ('VW Polo R5') un Kallem Rovanperam (''Škoda Fabia R5''). Taču turpinājumā Solbergs nespēja konkurēt ar Škoda braucējiem, un finišā viņš izcīnīja trešo vietu, kas ''Volkswagen Motorsport'' komandai priekš debijas rallija bija ļoti labs rezultāts. Jāatzīmē, ka Petera Solberga rīcībā bija auto ar pirmo šasijas numuru, un ar to pašu auto Alūksnē startēs Olivers.


Foto: https://twitter.com/Petter_Solberg

Tikmēr savus šīs sezonas plānus vēl nav atklājis Peters Solbergs. Sportists publicējis attēlu, kurā redzami visi tie auto, ar kuriem viņš brauca 2018.gadā. Zem šī attēla sportists uzdevis jautājumu, kādā disciplīnā un kādos posmos skatītāji viņu gribētu redzēt startējam. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png