profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pieredzējušais franču sportists pārcietis operāciju un turpina atveseļošanos (VIDEO)

Go4speed 07.07.2018 - 12:26 Pieredzējušais franču sportists pārcietis operāciju un turpina atveseļošanos (VIDEO)
Braiens Bufjērs. Foto: facebook.com/RallyYpres

Ipras rallijā Beļģijā pēc pirmā posma līderis bija pieredzējušais franču sportists Braiens Bufjērs (par nepilnām četrām sekundēm apsteidzot Tjerī Noivilu), taču otrajā posmā sportists piedzīvoja avāriju un savainoja muguru, kamēr viņa stūrmanis traumas neguva. Kā ziņo sportists, kurš šogad M-Sport komandas sastāvā piedalījās divos WRC posmos, tad šobrīd viņš pēc piedzīvotās operācijas turpina atveseļoties un vēl pāris nedēļas par autosportu viņam ir jāaizmirst.

''Kas par lielisku atbalstu no maniem draugiem, sportistiem, no Francijas čempionāta. Vispirms gribu pateikt, ka man bija veiksmīga skriemeļu operācija Vācijā, tāpēc šobrīd ar katru dienu jūtos aizvien labāk un labāk,'' iesāk Braiens Bufjērs.

''Man bija lieliska iespēja, ka mani varēja operēt mazāk nekā divas dienas pēc avārijas. Tas nebūtu iespējams bez Kristiana Rīdemana un viņa stūrmaņa Mihaela Venzela lielā atbalsta. Viņi sazinājās ar ārstu, kurš visu saorganizēja, kā arī atsauca savus draugus, ārstus, no atvaļinājuma. Tagad viņi man var jautāt visu, ko vēlas. Vienmēr palīdzēšu viņiem,'' tā Bufjērs, kurš nobeigumā raksta, ka drīz tiksimies.

Bufjēra bīstamais moments Shakedown posmā:


Bufjēra avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png