profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Rally Estonia' uz starta izies arī Reinis Nitišs

Go4speed 19.06.2018 - 09:04 'Rally Estonia' uz starta izies arī Reinis Nitišs
Foto: MVFoto

Kā ziņo organizatori, tad ''Shell Helix Rally Estonia'' rallijā, kas notiks 13.-15.jūlijā, uz starta izies arī rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs. Sportista rīcībā, kura stūrmanis būs Andris Mālnieks, būs Neiksans Rallysport komandas gatavotā ''Mitsubishi Lancer Evo X'' automašīna.

''Šajā sezonā pieliktas lielas pūles, lai ar rallija braukšanu spētu uzlabot savas braukt prasmes. Esmu priecīgs, kā izvērtās sadarbība ar rallija organizatoriem, kas tādējādi man ļaus startēt gaidāmajā ''Rally Estonia''. Šajā rallijā uz starta izies vairāki WRC piloti, tāpēc būs lieliski viņus satikt servisa parkā, aprunāties ar viņiem un gūt kādu vērtīgu padomu. Kas zina, varbūt kāds man pievienosies rallijkrosā – pasaule vienmēr ir pārsteigumiem pilna,'' tā Reinis Nitišs.

''Mums tas ir svarīgi, ka Latvijas rallijkrosa zvaigzne Reinis Nitišs piedalās ''Rally Estonia''. Lai arī viņš nav piedalījies daudzos rallijos, viņa sniegums rallija trasēs ir ļoti labs. Latvija mums ir ļoti nozīmīgs tirgus, tāpēc tas ir svarīgi, ka uz starta iziet ātri latviešu braucēji. Aicinu visus latviešu fanus atbalstīt Reini un Andri gaidāmajā rallijā,'' saka rallija direktors Urmo Āva.

Atgādināsim, ka šobrīd dalību apstiprinājuši tādi piloti kā Ots Tanaks (''Toyota Yaris WRC''), Kreigs Brīns (“Citroën C3 WRC”), Heidons Padons (''Hyundai i20 Coupe WRC''), Jari Hutunens (''Hyundai i20 R5'') un Benediktas Vanagas (Škoda Fabia R5).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png