profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gardemeisters startēs 'Samsonas Rokiškis' rallijā; sportistiem būs iespēja laimēt mašīnu

Go4speed 29.05.2018 - 13:15 Gardemeisters startēs 'Samsonas Rokiškis' rallijā; sportistiem būs iespēja laimēt mašīnu
Tonijs Gardemeisters

3.-4.augustā norisināsies ''Samsonas Rally Rokiškis'' rallijs, kas šogad sola vairākus pārsteigumus. Lai arī visas kārtis vēl nav atklātas, rallija organizatori paziņojuši, ka rallijā uz starta redzēsim bijušo WRC zvaigzni Toniju Gardemeisteru, kurš savas karjeras laikā startējis vairāk nekā 100 WRC rallijos.

''Daudziem skatītājiem savā dzīvē klātienē nebija izdevies redzēt Toniju piedalāmies rallijā, tāpēc šogad viņiem būs tāda iespēja. Arī pagājušajā gadā mums bija daudz viesu no citām valstīm, taču šogad būs vēl vairāk ārzemju sportistu. Prieks, ka viens no tiem būs Gardemeisters,” teikts oficiālajā paziņojumā.

Tikmēr Gardemeisters atzina, ka ir priecīgs saņemt šo uzaicinājumu. Lai arī sportists vairs aktīvi nepiedalās rallijā, viņam šis rallijs būs kaut kas jauns.


Gardemeisters/Caune pagājušā gada Igaunijas rallijā. Foto: Edgars Leonovs

Šobrīd nav zināms, ar kādu auto brauks Gardemeisters, kura komandas garāžā šobrīd esot ''Opel Adam R2'' un trīs ''Skoda Fabia R5''. ''Gribu cerēt, ka joprojām esmu konkurētspējīgs. Nopietni rallijā neesmu braucis sen. Pēdējo reizi startēju Igaunijas rallijā, kur mums bija tehniskas problēmas. Protams, es braucu ar savām mašīnām, kuras pārbaudu un uzlaboju. Taču rallijs un testi ir divas atšķirīgas lietas. Nav man augstu mērķu, bet Lietuvas rallijā gribētu izcīnīt uzvaru savā klasē,'' tā Tonijs Gardemeisters, kurš WRC rallijos sešas reizes kāpis uz goda pjedestāla.

Tikmēr otrdien rallija organizatori paziņoja, ka starp vairākām iespaidīgām balvām R2 klases uzvarētājs savā īpašumā iegūs jaunu ''Toyota Yaris'' automašīnu. Tāpat organizatori paziņojuši par naudas balvām, kuras varēs laimēt. Čeku 4000 eiro vērtībā varēs laimēt ātrākā 4WD automašīna (izņemot R4, R5, S2000 un WRC), bet čeku 2000 eiro vērtībā varēs iegūt ātrākā 2WD klases ekipāža (izņemot R1, R2 un R3). Šos naudas čekus nevarēs pārvērst īstā naudā, bet tos varēs izmantot, iegādājoties Samsonas Motorsport produktus.

''Samsonas Rally Rokiškis'' rallijs aicina
 
Laimē jaunu auto:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png