profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Švedas: 'Rally Talsi' fanus centīsimies iepriecināt ar skaistām sānslīdēm

Go4speed 18.05.2018 - 12:17 Švedas: 'Rally Talsi' fanus centīsimies iepriecināt ar skaistām sānslīdēm
Foto: Speciāli Go4speed

11.reizi Talsu rallijā startēs lietuvietis Vitautas Švedas, kuram vairākas reizes šajā rallijā izdevies kāpt uz goda pjedestāla. Šosezon Švedas piedalījies divos rallijos – Alūksnē (11.vieta) un ''Winter Rally'' Lietuvā (4.vieta). Pirms rallija starta Švedas, kuram rallijā piešķirts 7.starta numurs, portālam Go4speed sniedza nelielu interviju.

Kā Jums aizritēja testi?
Testi aizritēja labi, jo pēc ilgāka pārtraukuma beidzot varēju atgūt tās sajūtas, kādas vajadzīgas, braucot pa granti. Ņemot vērā, ka šogad brauksim ar ''Mitsubishi Evo IX'', man atkal jāaprod ar braukšanas stilu, jo ir liela atšķirība, salīdzinot ar ''Evo X''. Testos izmēģinājām arī dažādus piekares regulējumus, kā arī izmēģinājām citas lietas. Testu laikā atklājam nelielas sīkas problēmiņas, kuras līdz Talsu rallijam tiks novērstas.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Cik kilometrus nobraucāt testos un vai esi gatavs rallijam?
Testos slēgtā trasē nobraucām apmēram 50 kilometrus, taču joprojām man trūkst pārliecības ātrās sekcijās, līkumos. Taču esmu pārliecināts, ka Talsu rallija testos šīs problēmas tiks atrisinātas.

Kādi tavi mērķi gaidāmajā rallijā?
Galvenā lieta ir atkal ieiet atpakaļ rallija režīmā un pēc iespējas labāk sagatavoties Lietuvas rallija čempionātam. Tāpat gribu izmēģināt jaunās Pirelli riepas, ar kurām šogad mums būs jābrauc Lietuvas rallija čempionātā. Protams, gribam izbaudīt šo ralliju un gūt prieku.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Ar ko Tev asociējas Talsu rallijs?
Jauki, plūstoši un forši ātrumposmi, čempionu kauss un lieliska atmosfēra.

Ko fani no jums var sagaidīt Talsu rallijā?
Izskatās, ka kopš ziemas rallijiem mums izdevies atrisināt dzinēja problēmas, tāpēc centīsimies būt konkurētspējīgi N grupā. Protams, neaizmirsīsim par faniem, kurus centīsimies iepriecināt ar skaistām sānslīdēm.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png