profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Rally Estonia' uz starta ar jaunās paaudzes 'Citroën C3 WRC' izies Brīns

Go4speed 03.05.2018 - 08:49  'Rally Estonia' uz starta ar jaunās paaudzes 'Citroën C3 WRC' izies Brīns
Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

''Shell Helix Rally Estonia'' organizatori trešdien oficiāli paziņoja, ka 13.-15.jūlijā ''Rally Estonia'', kas būs arī ceturtais Latvijas rallija čempionāta posms, uz starta izies vēl viena WRC zvaigzne – Kreigs Brīns, kurš trasē dosies ar jaunās paaudzes “Citroën C3 WRC”.

Jau ziņojām, ka iepriekš dalību apstiprināja cits WRC pilots Heidons Padons, kurš trasē dosies ar jaunās paaudzes ''Hyundai i20 Coupe WRC''. Abi braucēji šo posmu izmantos kā gatavošanos Somija WRC rallijam.

Šī nebūs pirmā reize, kad ''Citroen'' un Brīns startēs Igaunijā. 2012.gadā Tjerī Noivils ''Citroen'' komandas sastāvā ''Rally Estonia'' ar ''Citroën DS3 WRC'' izcīnīja otro vietu. Tikmēr Brīnam šis būs trešais starts Igaunijā.


Foto: Jakub Pojmicz

''Esmu priecīgs, ka varēšu atkal braukt Igaunijā. Šo ralliju esmu veicis jau divas reizes, un man par to ir labas atmiņas. Šī būs lieliska iespēja sagatavoties Somijas WRC. Ar nepacietību gaidu šo ralliju,'' tā Kreigs Brīns.

Tikmēr ''Citroen Racing'' komandas vadītājs Pjērs Budars atzina, ka ir priecīgs, ka Brīns varēs startēt šajā rallijā. ''Šī būs ideāla gatavošanās Somijas rallijam, jo šeit būs lielāks piedāvāto ceļu klāsts nekā tas ir testos. Kā jau minēju, tad rallija laikā Brīnam būs iespēja braukt daudz vairākos posmos nekā testos, kur jau pēc pāris braucieniem pilots ceļu zina no galvas.''

Brīns šogad piedalījies trīs WRC rallijos, kur labākais rezultāts tika sasniegts Zviedrijā - otrā vieta.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png