profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igaunijas Autosporta ģenerālsekretāra pūles izmainīt Sāremā rallija datumu nesekmīgas

Go4speed 28.02.2018 - 19:19 Igaunijas Autosporta ģenerālsekretāra pūles izmainīt Sāremā rallija datumu nesekmīgas
Alars Arukūsks (vidū). Foto: Rauno Volmar

Igaunijas rallija čempionāts šogad noslēgsies ar ralliju Sāremā, kas notiks 12. un 13.oktobrī. Šis ir rallijs, kas ik katru gadu pulcē kuplu dalībnieku sastāvu, kā arī to apmeklē daudz fanu ne tikai no Igaunijas, bet arī Latvijas un Lietuvas.

Jau ziņojām, ka šogad šis rallijs iekrīt vienā laikā ar noslēdzošo Eiropas rallija čempionāta posmu ''Rally Liepāja”, kas nozīmē to, ka daļa skatītāju būs izvēles priekšā – doties uz Liepāju vai Sāremā salu. Nesen bijušais Igaunijas autosporta preses sekretārs Margus Kīvers portālam pauda izbrīnu, kā tas varēja notikt, ka tik lieli un nozīmīgi ralliji Baltijā notiek vienās un tajā pašās brīvdienās. Arī Igaunijas rallija komisijas priekšsēdētājs Tēle Seps, atzina, ka Sāremā rallija organizētāji ir informēti par šo gadījumu, taču viņi rallija norises datumu nemainīs.


Foto: rally.ee

Kā ziņo portāls rally.ee, tad vēl nesen Igaunijas Autosporta Savienības ģenerālsekretārs Alars Arukūsks vēlējas samainīt Sāremā rallija norises datumu, taču jaunie organizatori tam nepiekrita. ''Sāremā rallija norises datums Igaunijas rallija čempionāta kalendārā parādījās ar mēneša nokavēšanos. Mēs norādījām to, ka šajā datumā iekrīt divi lieli ralliji, taču organizatori atzina, ka nav alternatīvu datumu, kad rīkot Sāremā ralliju,'' saka Alars Arukūsks.

Tikmēr Sāremā rallija pārstāvis Villi Pihls apstiprināja, ka nav paredzēts mainīt rallija norises datumu. Viņš atzina, ka šobrīd pilnā sparā ritot saskaņošanas darbi, tāpēc izmaiņas netiks veiktas un rallijs notiks, kā šobrīd paredzēts. Šobrīd lielākais darbs ir pie rallija sponsora un nosaukuma, kuru Pihls sola paziņot marta vidū.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png